Összes oldalmegjelenítés

2017. március 14., kedd

Ortopédián

Minden évben megyünk kontrollra az ortopédiára. Ha egy laikus ránéz Kende lábára, bokájára, akkor megállapítja, hogy : lúdtalpas, befelé dőlnek a bokái.
Eddig évente egyszer (ennyit támogat az OEP)kapott saját lábra készített cipőt, lassan készült el. Először emlékszem laikusként ahhoz mentünk, akit az orvos javasolt, már évszakváltáson is túl voltunk, mire a lábára került a cipő(és közben nőtt is egy méretet!)
Itthon szoktunk lábtornázni, ha eszünkbe jut, nem napirendi pont.
Azt figyeltem meg, hogy mindig más orvoshoz kerülünk(akinél tavaly voltunk már nincs is kiírva a neve, nem praktizál már a Heim Pálba, biztos nyugatabbra folytatja a pályafutását)
Reggel jeleztem az óvónéninek azt, hogy ebéd után elvinném Kendust, Vincéért pedig délután mennénk(kialussza magát), kevés az olyan idő, amit csak egyikőjükkel töltök, pedig lenne rá igény, csak megvalósítani nem tudom. Az óvónéni ötlete volt, hogy kihozza Kendust a folyosóra, így elkerüljük a Vince hisztit.
Előbb értünk a kórházba, gyorsan sorra is kerültünk(néhány percet volt bent egy gyerek) Az ismeretlen orvosnak felvázoltam a kórtörténetet, lábujjhegyre állította Kendust és közölte, hogy nem kell ide készített lábbeli, elég a bolti supis. Ő a Salust ajánlja, benyomott egy reklámanyagot a kezembe(hol tudom megvenni). Rákérdeztem, arra, hogy mi a teendő Kende hosszabb lábával(a legutóbbi szakvéleményre azt írták, hogy a jobb lába 8 mm hosszabb). Ekkor nézte meg a gerincét és megállapította, hogy a medencéje balra dől. Visszahívott fél év múlva. Alaposnak, körültekintőnek nem mondanám a dokit. Eddig legalább sarkon is "járatták"egy kört, most lábujjhegyre állítás és mehet haza. Érezhető volt, hogy gyorsan ki akarja "dobni" a pácienseket, "lerázósan"viselkedett.
Most keresek Vincinek bőrgyógyászt a csúnya, ekcémás, fájó bőréhez. Ezek után olyan nehéz....

4 megjegyzés:

  1. Bőrgyógyászt tudok,nagyon jót,alapost,árban sem vészes.Kéred a számát itt,vagy vmi privát módon?😊

    VálaszTörlés
  2. Kedves Betti!

    Köszönöm!Ide várom:
    Privát email: elem29@freemail.hu

    VálaszTörlés
  3. Megkaptam, hálásan köszönöm!

    VálaszTörlés