Összes oldalmegjelenítés

2017. március 23., csütörtök

Nincsenek nagy kívánságok:)

Rajzoltak a nyuszinak(este Kende szájából hallottam, hogy igazából mi vesszük meg az ajándékot és rejtjük el az udvaron, ő ezt így tudja tegnap óta az oviból)
Nagyobbik a kérések mellé, megígérte, hogy nem beszél csúnyán.
Ők diktáltak(mutogattak)én voltam az írnok. Vince bedobta a postaládánkba a rajzos kívánságlistát, onnan jut el a nyuszihoz:)Kreatív elgondolás.
Kende  szeretne Ninjás legót(írd bele Anya, hogy nagydobozos, de az egyértelműség kedvvért lerajzolta a nagy dobozt), Batman legót, videójátékot, csoki nyuszit, tabletet, Angry Birds kilövőt, Croassaint(korongosat), Meincraft könyvet, kinder tojást.
Vince sem aprózta el: ő egy komplett autómosót kért!Nem maradt ki a felsorolásból a homok, gyurma, festék és az édesség sem, ja és tojás helyett tic-tac cukorkát(ahogy mutatja, zabálnivaló), csak annyit mond mellé: pik-pak-puk:)
A dühkitörések, hisztik, követeléseket nehezen tudjuk kezelni. Az oviban a nehezebb esetű gyerekeket azzal motiválják, hogy sünis képeket gyűjthetnek, nap végén, ha összejön a 4 kép, akkor kiváltságokban részesülnek(két fiúról van szó). Kende szeretett volna hasonló jóság lapot is itthonra és ő is részese lett az oviban a jutalmazós játéknak(nem a rosszaságával hívta fel a figyelmet, hanem megkértem az óvónénit, hogy vegye be a buliba)
Itthon Vincinek is készült jóság lapja. Matricákat kell gyűjteni(Vinci nagy matricás lett az utóbbi időben, tesz a falra, ágyára és ahová jónak látja), házimunkáért, délutáni pihenésért, reggeli önálló elkészülésért, főzésért is lehet matricát szerezni.
15 matricáért jár mozi, játszóház, buli. 10 matricáért (1000 ft alatti)játék(Kende ismeri más a pénzt, 5 matricáért édesség, telefonozás, tablet, tv.
Eddig-1 hete csináljuk-teljesen bevált.

2 megjegyzés:

  1. Ejha, ez aztán a lista! Szegény nyuszi fordulhat párszor... :D
    Látom, a Minecraft még mindig az áhítat tárgya.

    VálaszTörlés
  2. Hát, mit mondjak nem aprózták el :), és - mint ahogy teide is írja - a Minecraft megnyugtató, hogy nálatok is még nagy sláger :)! A lista alapján jól megértené magát Toma és Kendus :)...

    VálaszTörlés