Összes oldalmegjelenítés

2016. október 10., hétfő

Kötőhártya gyulladás

Kendus a héten egy napot ment oviba. Azzal várt az óvónéni, hogy kötőhártya gyulladása van. Még ott helyben hívtam a dokinénit, ő megerősítette az óvónéni gyanúját. Kapott szemcseppet.
A gond az, hogy hiába mondom neki a gyakori kézmosást, ha csak úgy ímmel-ámmal mos kezet(gyorsan túl akar lenni rajta).
Amíg a rendelőben vártunk, többször rá kellett szólnom, mert a földön takarított a kezével, aztán nyúlt az arcához, szeméhez. Következő állomásunk a gyógyszertár volt, amit tudott ott is összefogdosott,mintha a falnak beszélnék.
Az oviból is úgy jövünk ki, hogy Vinci-és én is- már ajtón kívül vagyunk, amikor Kende rádöbben arra, hogy cipőt kell váltani. Nobel díjas lenne lassúságban.
Kimarad a holnapi kori-amit nem is bán-, a szerdai okosító és egy baráti találkozó. Itthon gyógyulgat.
Még jó, hogy felváltva veszik ki a szabijukat:) Múlt héten Vinci maradt itthon, "orrfolyás"miatt. Egyéb más tünete nem volt, de felhívta rá az óvónéni a figyelmem, hogy a gyermekemnek "folyik az orra". Hétvégén kikúráltuk, most a bátyja betegedett le.

3 megjegyzés:

  1. Az én lányom dettó ilyen!Mindent megfogdos,felszed a földről és előfordul,hogy megnyal (!) korlátot,ablakot,kapaszkodót stb... Tiszta undorító és nem utolsó sorban csöppet sem higiénikus. Jó lenne,ha már kinőné!Kendének jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. Gyors gyógyulást Kendének, Neked meg csak kitartást tudok kívánni...

    VálaszTörlés