Összes oldalmegjelenítés

2016. október 16., vasárnap

Zoli, aki mindenre vevő

Az ovi kezdés óta nem volt egyetlen hét, amikor mindkét fiú végig az intézményben lett volna.
Gyerekek felügyeletét felváltva oldjuk meg, szerencsére Zolinak rugalmas a munkaideje, hozza-viszi magával őket. Kendus múlt héten járt Szlovákiában, este mesélt a "hídról"(Mária Valéria). Persze a fiúk ezt élvezik, mert Apa mindenre vevő, Apa mindent megenged.
Vinci kint szerelt az udvaron Apjával együtt, amikor úgy gondolta kipróbálja hogyan festene az akrill sprayt a kezén(lásd előző bejegyzés), imád kint bütykölni, van, amiben szabad kezet kap már, pl: rendszámtábla csere. Hibátlanul megcsinálja!Vagy a kerék mosás:)
Kendus vásárlási láza soha nem tűnik el, mindig van valami, amit szeretne megvetetni. Délután jövök haza, mit látnak szemeim?!Egy közepes méretű legós dobozt(Kendus a méretek alapján kategorizálja a legókat) Lávakutatós. Ilyet én nem veszek csak max. karácsony, szülinap. Egy gond van csak a legóval: Kendus pikk-pakk összerakja őket. Már a 6-12 éves korosztálynak szólót illesztgeti.
Ha Apával vannak, akkor betérnek az M-betűs helyre(mi csak így hívjuk a gyorséttermet), mert "ép arra volt dolguk." Nem bánom, mert az itthoni főztöm is villámgyorsan eltűnik. Vinci étvágya.....hm....irigylésre méltó. Mindig jó evő(kivéve, ha beteg), de öt nagyobb méretű túrógombóc után nem adtunk neki többet(előtte evett levest), félő, volt, hogy rosszul lesz. A szülei is nagy-és jóétkűek, de öt gombócot még én sem tudok betermelni. Mintha nem is rágná össze alaposan, hanem csak nyelné....fél, hogy elfogy.
Szombat délelőtt továbbképzésen voltam, kérdezem délután a fiúkat mivel telt a nap?!
Kendus: "Szabad foglalkozás!"
Mindenki tudja, hogy ez mit jelent:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése