Összes oldalmegjelenítés

2014. április 18., péntek

Lebuktam

Vannak "dugi"játékok a szekrény alsó fiókjában.
Úgy van, hogy ha kinézek egy érdekes társasjátékot vagy akciósan látok egy rég áhított kisautót(és van pénzem)vagy csak betérek a Hádába hó elején(amikor feltöltik a játékos részt-a csóró magyar örül a szuper használt angol játéknak-)akkor megveszem és elrejtem a fiókba.
Ha van valamilyen alkalom vagy csak borús az ég, esetleg beteg a gyerek, akkor nagyon jól jönnek a rég elraktározott kincsek.
Az apja nem bírja ki, hogy ne adja oda, akkor a játékot, amikor megveszi. Így kapott 2 hete egy 50 darabos kockajátékot(a nagy doboz csalóka)
Találtam a turiba egy kiskacsát, az ovis Hápi Sápi mása(aki egy évben egyszer vendégeskedik a gyerekeknél, kiskacsa csoporté), megörültem neki.
Plüss, jó állapotban van, masnival a nyakában mostam ki és a hátsó fürdőben lévő wc tetejére raktam szárítani(máshol megtalálná)
. Azt a helyiséget jelenleg nem használjuk csak a mosógép miatt megyek oda vagy tumultus esetén a budira(ha a térdig érő szennyesen átgázolunk, mióta a fiúk megszülettek nálunk nagyon kaotikus a helyzet, két szennyestartó dugig tele :(

Tornára mentünk(persze késésben), Vincivel babatornára, a másik helyiségben Kende ovistornára. Indulás előtt egy gyors felsőcsere Vincinek, megkértem Kendust, hogy vigye ki a szennyesbe.És mivel jött vissza?Hát a kacsával, kérdezte, hogy honnan van, hogy került oda és jajj, de jó, de szép.(A nyuszi hozta)Azóta a kacsa letehetetlen. Kérdezem, hogyan nevezzük el.
Válasz: Varga kacsa:)

Így jár az, aki a 3,5 évest bevonja a házimunkába:)

1 megjegyzés:

  1. :-) Mi az előszoba szekrény felső polcára dugunk minden ilyen "még jó lesz később"-apróságot. Rögtön az ajtón belépés után tesszük oda, így talán nem bukunk le, és ráadásul jó magasan van.

    VálaszTörlés