Összes oldalmegjelenítés

2014. április 24., csütörtök

9 hónapos lett Vinci

Ebben a hónapban az akarata fejlődött leginkább!
Amit szeretne, azt mindig megszerzi, elég harcias, akaratos kiskrapek, nagyon tud mérgelődni, ha valami nem sikerül neki elsőre.(Eddig még semmilyen természetbeni hasonlóságot nem fedeztem fel közte és Kendus között)

Nagy baba, 86-os méretű ruhákat hord, 4-es pelust, súlyát nem tudom, soha nem mérem, szemre jó súlyban van, akkor meg minek mérni. Ha már számok: 2-es Nuk cumit használunk(rágja szét őket sorba), 19-22-es zokni/harisnya. Egy cipőt elhagytunk múlt héten séta közben, az nem volt számozva, lerúgta a lábáról, mire visszamentünk, már nem találtuk.(Mit kezd a megtaláló egy darab babacipővel?)
19-es Asso szandi még nagy rá.
Ami újdonság volt kaja terén: csirkemáj, tök, kínai kel, sonka, rántott karfiol(bababarát elkészítése: natúr joghurt(házi)sózva, borsozva, zsemlemorzsa és mehet a sütőbe), kukoricapehely.
Továbbra is rohamtempóban kell kanalazni, mert különben ordít, ha lassú vagyok. az ételeket még pürésítem.
Nagyon szereti a kenyeret, kiflit, zsömlebelsőt.

Kendusért odavan(kölcsönös a szeretet, féltékenységnek jele nincs)
Ha reggel együtt alszanak a nagyágyban, általában Vinci ébred hamarabb, akkor elkezdi ébreszteni a tesóját: simogatja a kezét, cirógatja az arcát.
Kerekítőre, tornára járunk. Mindkettőn elfárad, torna után garantált az alvás. A lányok(is)olvadoznak tőle a tornán(ma a lamúr véget ért Dórival , mert megjelent a színen Eszti:)
 A masszázstanfolyamnak vége, de itthon továbbra is masszírozom őt és a tesóját.
Mozgás: elkezdtünk vele "talicskázni", nem sír, ügyesen rakosgatja előre a pufi, párnázott kezeit. Gyorsan kúszik, tegnap elgurította a karikát a radiátor alá ,mint a villám ment utána, aztán sírt, mert a feje odaszorult a radiátorhoz, nem tudott továbbmenni.

Hinta a nagy szerelem, kint és bent is. A könyveket a szájába veszi, mindennapi meseadagja szivacskönyvből van.
Pakol,Kende építményeit lerombolja, imád "papírozni"és "kábelezni".

Hihetetlen mekkora ujjai vannak és lapát tenyere!(jó munkás ember lesz belőle)
Fürdeni csak a kiskádban szeret, bekerül a kiskád a nagykádba és indul a pancsolás.
Alvása továbbra is kaotikus, autóban, babakocsiban nem, csak itthon és a ringóban(már ringatja magát a lábával), este a fürdés után elalszik a saját helyén.

Sármos a mosolya, huncut, imádjuk!Göndör a haja!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése