Összes oldalmegjelenítés

2014. április 2., szerda

Kiara és Krisz nálunk

Krisztivel az egyetem alatt lettünk barátok, sőt lakótársak voltunk!Mennyit nevettünk együtt, nagy élmény volt a koleszos időszak!(Az egyetemi éveknek köszönhetem a férjem, a legtöbb barátom, Zitusékat, egy-két kedves tanárom, akiknek hálás vagyok azért is, mert rögtön lett munkám az egyetem utolsó éveiben már)
Kende pár hónapos volt, amikor elkísértem Krisztit nőgyógyászhoz, ahol kiderült, hogy pocaklakója van!1 év különbséggel született meg a szőke, kékszemű hercegnőjük, Kiara. Akkor már Németországban laktak, beszéltünk telefonon, skype-n, ha tudtunk, akkor találkoztunk is!Akárhol hagytuk abba a beszélgetést, mindig tudtuk folytatni!Pénteken és szombaton nálunk vendégeskedtek, nagyon vártuk őket!

Miután végeztünk a gasztroenterológián Kendussal(a Klinikák környékén aranyárban mérik a parkolást, 3 óráért 2000 ft fizettem), elmentünk értük a Népligethez(ahol szintén nehezen találtunk parkolóhelyet).Vinci a délelőtti távollétünk alatt az apjával volt, soha ennyit tőlem még távol nem volt, néha bömbizett, de Zoli jól reagált a helyzetre:)3 adag ételt hagytam itthon, éhezni nem éhezett:)
Hazaérkezésünkkor megebédeltünk, a gyerekek még játszottak egy kicsit, aztán jól kidőltek.
Amíg aludtak Krisztivel tudtunk egy kicsit beszélgetni(persze Vinci jelenléte mellett, ő nem aludt),
bekevertem egy adag gofri tésztát uzsira. Délután a szép időben kint játszottak az udvaron a lurkók, Kendus főleg homokozott(akár egy délelőttöt is képes egyedül a homokban eltölteni, ott is épít: alagutat, várat, homoksütit süt), Kiara kipróbálta a trambulint és a hintát is.
Este habparty volt a kádban:)

A mese diamese volt: Bogyó és Babóca és Az egér és az oroszlán címűt választották a gyerekek. Az altatással nem volt gond. Mondtam Krisztinek, hogy megszoptatom(olyan 9 körül Vincit)és kijövök a szobából dumcsizni(arra nem számítottam, hogy én is bealszom:)11 körül ,amikor kijöttem már Krisz aludt.

Szombat délelőtt piknikezni, játszóterezni indultunk a Kopaszira.
A gáton tömeg(hála a jó időnek), Kendusnak a  futóbicót, Kiarának motort is vittünk.
Ebédelni a Veranda nevű olasz étteremben ettünk egy felejthetőt.
Hazafelé Kiara bealudt a kocsiba, Kendust altatni kellett...16kor ébresztettük őket. Délután ismét a játéké volt a főszerep,
este pedig a közös fürdőzésé.
Nagyon jól éreztük magunkat, gyertek máskor is!Várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése