Összes oldalmegjelenítés

2014. április 22., kedd

Húsvét

Idén a lányos barátok elutaztak. Ha végiggondolom, akkor Noel kivételével csak lányos anyukák (barátnők)vannak körülöttünk. Még Húsvét előtt végigkérdezgettem, hogy kihez lehetne menni locsolkodni(kihez szoktunk), a hét elején már tudtam, hogy a barátok nagyszülőkhöz / vidékre utaznak.

Judit Mama, Dédi és Roni vasárnap átjöttek hozzánk, Kendus bátortalanul elmondta a versét és locsolkodott. Ebédre megettük az előző napi bográcsgulyát(ami szerintem férfi munka(ez Zolinál annyit jelent, hogy meggyújtotta alatta a tüzet)Volt, hogy beborult, volt, hogy szemerkélt az eső, de végül kint az udvaron készült el a leves.
A kiskuktámra mindig számíthatok. "Anya, segíthetek?"
Tipikus húsvéti ebéddel nem készültem, szombaton a Vouge hajón finomat,
Lila a szája, az első sérülése, beütötte:(
bőségeset ettünk,(10. lett az étterem héten és kedvezményes menüt lehetett kipróbálni) amiből maradt annyi, hogy másnap is jóllakott belőle a család.
Erika is velünk jött
Hétfőn reggel jött a nyuszi: Kendének tüsis játékot hozott, mint az "oviba"(eggyel több apró darabos játék, amit pakolni lehet), Vincinek csörgős labdát. Még éjszaka készítettem pár apró dekorációt, az öröm  és a csodálkozás nem maradt el:)
Hétfőn Szlovákiába mentünk(tényleg egy szavam nem lehet, külföldön is jártam:),premireje volt az új gyerekülésnek. Kendus ülése nem dönthető, hazafelé tartani kellett a fejét, mert ő alszik a kocsiban, nem úgy,mint a kisebbik.
Megnéztük,hogy Geri, Rozi, Évi hol laknak. Geri szobájából a bazilikára látni:)Rozi szobája Kendének egy földi paradicsom: barbikkal, autókkal, babaházzal.
Éva húsvéti lakomával várt minket, degeszre ettük magunkat.
Geri babakori képeit nézve nem volt kérdés, hogy kire hasonlít Vinci.
A kevés alvásigényét pedig Rozitól örökölte(vagyis a nagyapjától)
 Jót beszélgettünk, jól éreztük magunkat, megyünk máskor is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése