Összes oldalmegjelenítés

2013. november 25., hétfő

Mátraszentimrén

Pihentünk pár napot a Mátrában. Zoli szerint a be-és a kipakolás továbbtartott, mint az ott töltött idő.(Fiúk holmiját én szedem össze, nem is értem miről beszél)
Az oda-és a visszaút is kalandosra sikeredett, hoztuk a formánkat.

Dédi telefonba elmondta az útvonalat, Zoli újítani akart. Térképet használtunk, ami jelölte az utat, ami a valóságban eltűnt!Volt földút(hegyen, szerpentinen)egy darabig, köves, murvás út, egy darabig....jó kis adrenalinlöket után vergődtünk ki egy főútra. Zoli két kézzel kapaszkodott a kormányba én hátul a fiúkat fogtam...a lényeg, hogy szerencsésen megérkeztünk.

Sajnos rossz volt az idő, túrázni nem tudtunk.A szemerkélő esőben is sétáltunk, harapni lehet a jó levegőt, Vinci aludt is rendesen, amíg mentünk. A kiscsaládos apartmanhoz nem tartozott erkély, szegénykém elaludt a levegőn, de bent olyan hőség volt, hogy mi sem tudtunk aludni(biofűtésű volt a hotel)Az apartman másik előnye, hogy mi Vincivel nem zavartuk a többieket az éjszakázásunkkal.

Finomakat ettünk, ittunk. A pincérek nem voltak valami kedvesek: kérdezem az egyiket-mit érdemes megnézni a településen, környéken?
Válasz: Nem tudom, nem lakom itt.
Hol él?
A szomszéd faluban.............
Kérdezek inkább a recepciósnál. Így záródott a párbeszédünk.
Kendus nem cirkuszolt az alvásnál, hogy ő éhes. Itthon mindig palira vesz minket, fogmosás, ágybabújás és jön azzal, hogy ő éhes, nyilván húzni akarja az időt.
Volt játszószoba, mi is vittünk itthonról kártyát, dominót, könyvet. Kendus önállóan pakolt be magának, az indulásnál balhézott. Elképzelte, hogy a hátizsák a hátán,ő pedig így utazik az autóban és ha valamit a fejébe vesz, ember legyen a talpán, aki lebeszéli a tervéről. Akaratos, makacs(tiszta Apja)

Vinci is kipróbálta a medencében pancsolást, nem volt sokat a gyerekmedencében, de úgy láttuk rajta, hogy tetszik neki. Ha sír(t)bevált taktika nála, hogy megfürdetjük, megnyugtatja.
Volt sós víz, bugyogó medence, tepidárium, sószoba. Amikor lent voltunk a wellnessben, rajtunk kivül senki nem volt.

A szálloda mellett volt egy kerékpár pálya és egy felnőtt tornapálya. Hogy mennyire puding vagyok eddig is tudtam, de ott szembesültem vele, hogy egy könnyített pályát sem tudok végigcsinálni.

Ma reggel esett itthon a hó(gondolom ott is).
Hazahoztunk egy kötőhártya-gyulladásos nagyfiút és egy lázas kisebbet és két kipihent szülőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése