Összes oldalmegjelenítés

2013. november 3., vasárnap

Hiszti a köbön

Még soha nem volt Kendus annyira hisztis, mint az utóbbi hónapban(pedig én naiv, azt gondoltam, hogy a 2 éves korában előforduló kitöréseket nem lehet túlszárnyalni, de, de, de....)
Akaratos(volt kitől örökölnie), ha valamit a fejébe vesz, abból nem tágít.
A hiszti sok mindenhez köthető nála: betegség, fáradság, figyelemfelhívás.
Elkezd üvölteni, bevörösödik a feje, remeg a lába az idegtől, ordít, toporzékol, üt, vág, csapkod.
Az a taktikám, hogy hagyom hadd tombolja ki magát, de amikor rájön, hogy egyedül van a szobában és nem figyel rá senki, akkor még hangosabban üvölt. Rúg, minket is. Ha velem van itthon, akkor a bejárati ajtónál üvölt, hogy APA, APA.
Nem könnyű eset, az biztos.

Leírok egy esetet, péntek délután történt. Uzsizott, aludt előtte 2,5 órát és gyógyultnak van nyilvánítva(holnap 2 hét szünet után ismét ovis lesz).
Megbeszéltük Andival, hogy elmegyünk sétálni a gyerekekkel. Kende ragaszkodott ahhoz, hogy ő az elektromos motorjával jön. Ami nagy, nem fér be az autóba(csomagtartóba babakocsi), koszos és az aksija lemerült.
Próbáltuk az apjával szépen elmondani neki, hogy válaszon más járgányt, de nem érdekelte, csak ordított,mint a sakál, annyira megfeszítette magát, hogy az ülés biztonsági övét nem lehetett bekötni.
Az apja beadta a derekát.....hozott egy rossz lepedőt,amivel az anyósülést letakarta, az ülést hátrahúzta és nehezen, de befért az elektromos motor.
Odaértünk, nem indult. Újabb hiszti. Csak elcipeltük, de nem tudta használni (legalább az úton nem ordított).
Andi hozott neki egy babakocsit, de babája nem volt, ezért elvette Lottitól.Lotti többször emlegette, hogy szüksége van a babájára, de beletörődött, hogy elvették tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése