Összes oldalmegjelenítés

2013. november 14., csütörtök

Ennyit az úszásról

Szombaton elmentünk hosszú idő után ismét úszni(volt még 3 alkalom, amit kifizettünk, de a betegség miatt nem mentünk)
 Nehéz volt megoldani, mert az előtérben is 30 fok van, Vinci beöltöztetve,(általában elalszik a kocsiban) amíg Kendust átöltöztetem és megvárjuk az edzőt, addig a kisebbik beizzad az overál alatt.
Zoli nem volt hadra fogható, előjött a migrénje. Ronit hívtam SOS-ben, az indulás előtt nagyjából 1 órával. Jött, segített, aranyos volt.
Amíg Kendebende úszott, tornázott, addig Vincivel sétált Roni, Vinci pedig jót aludt kint a levegőn.

Azt vettem észre, hogy minden úszás után Kendusnak folyik az orra. Nem sárga-zöld trutyi jön belőle, de folyik, ő pedig (még)mindig nem tudja alaposan kifújni. Az orrsziporszi állandóan készültségben. Többször előfordult, hogy az oviban,amikor mentem érte, akkor is folyt a nózija, de nem szólt senkinek, nem kért zsepit. Pfújj...
A szárazföldi tornán már nincs rajta a papucsa, hideg a kő(és nedves), itthon is benti szandál van a lábán. Kb. 45-50 percet vannak a vízben. A víz 30 fokos, de hallottam, hogy szólt már szülő, hogy hidegebbnek érzi. Oké, hogy mozognak a vízben, de az mégsem olyan,mint,amikor egy felnőtt folyamatosan úszik.
Elkezdtük az úszást, mert ezzel is az immunrendszertét akartuk erősíteni. Jókedvvel ment, bátor, ügyes fiú. Csak dicsérték, az utasításokat mindig végrehajtja.
Jön a tél, bejött az orrfolyás is. Most úgy látjuk, hogy veszni hagyjuk a 2 kifizetett alkalmat(pénzt nem adnak vissza), majd 4-5 éves korában ismét visszatérünk rá.

Valami  rendszeres mozgás mégis kellene. Ovi után már nagyon fáradt. 4 körül érünk haza, Vinci 17.30-kor megy fürdeni, időm sem lenne elvinni, mert fürdés előtt még Vinci szopizik. Hétvégén kevés a lehetőség.
Haserősítés Anyával

Vinci is megfázott, prüszköl, tele az orra, sokat hapcizik. Délelőtt hőemelkedése volt, de nyugodt, mosolygós. Kapja az anyatejet és szívom az orrát, ennyi amit tehetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése