Összes oldalmegjelenítés

2012. május 15., kedd

De jó lenne...

végre átaludni az éjszakát. Kende lassan 1,5 éves lesz és kb. 10-15 éjszakát aludt át.
Nagy cicivadász volt, 8 hónapos koráig fejtem is a tejet, ha kellett,akkor éjszaka is. 15 hónapos koráig szopizott éjszaka is. Cicire raktam, megnyugodott és aludt tovább.
Miután befejeztem a szoptatást, utána éjszakára készítettem be innivalót, tejet, vízet, teát. Felébred iszik, aztán felébred, mert fogzik, aztán felébred, mert.......
Fogzása megviseli. Annyira folyik szegénykém nyála, hogy időnként eláztatja a felsőrészét. Ha cumi van a szájában(altatáshoz és hosszú utazáshoz szükséges), akkor cumi alatt is folyik a nyála.
Van, hogy felsír, feláll a kiságyba. Nem veszem ki az ágyból, úgy teszek:), mintha aludnék, aztán kidobja a cumit és elkezd nyüszögni. Magamhoz veszem és alszik tovább, csak sajnos mellette nem tudok aludni. Rúg, hol mellbe, hol gyomorszájba. Meg kell várnom,amíg mélyen elalszik és bekerül az ágyába. De addig is pörög az idő, a legrosszabb,amikor ezt többször lejátszódik egy éjszaka. Tegnap 11 és 3 után is felsírt, 3 után nehezen aludt vissza, nem műsorozott, hanem keresztbe feküdt, konkrétan a lába a fejemen volt.
Gyakran előfordul, hogy keservesen felsír álmából, akkor magamhoz veszem, mert a cumi nem elég. Van, hogy cumival a szájában is sír. Ha nincs cumi, akkor előveszem a zseblámpát és megkeresem, de addig is sír. Cumi szájba és talán alszik tovább, talán nem, akkor jön mellém. Ősztől külön szobája lesz, kiváncsi vagyok, milyen lesz a külön szobában való alvás.
Nagyon fontos neki a testközelség, nappal is pelenkázás után vagy játék közben odabújik hozzám és átölel vagy megsimogat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése