Összes oldalmegjelenítés

2012. május 14., hétfő

Aranylakodalmon

Szombaton aranylakodalomra(is és Viki és Balázs esküvőjére) voltunk hivatalosak Érdre. Zoli nagynénikéjének és kedves férjének volt az 50. házassági évfordulója. A rokonok, unokatestvérek, unokák, dédunokák is hivatalosak voltak a nagy napra, kb. 50-60 lehettünk.
Tárnokon volt a mulatság, kicsi a település, nekünk mégis sikerült 3 kört menni, mire megtaláltuk a nyugdíjas klubot, ahol tartották a bulit.
Kende mindenkit elbűvőlt!Még a zenekart is, a fúvósok külön játszottak neki, állathangokat utánoztak. Ő volt a legkisebb, mindenkire mosolygott, futkosott. Előtte 3,5 órát aludt, így kiegyensúlyozottan, kipihenten mentünk el itthonról. A vacsorából is bőségesen fogyasztott.
Volt olyan nénike, aki nem tudott KEndével betelni és többször elmondta, hogy mennyire szép, aranyos ez a fiú:)
Ami meglepett, hogy KEnde táncolt!!Ritmusra guggolt és a csárdáshoz hasonló táncmozdulatokat produkált. Ha nem táncolt, akkor játszott a lufikkal és a többi gyerekkel. Volt egy kislány, aki csak Kendével ropta(kb. 4 éves körül lehetett), ha Kendus lelépett a táncparkettről, akkor a kislány utána és húzta magával. Én meg csak azt hallotta, hogy gyere már be, nem érted,gyere már be táncolni:)
Nyáron még megyünk esküvőre, látom, hogy jól bírja a bulikat a fiatalember:)
Hazafelé elaludt, de aztán a házban már felébredt és nehezen lehetett visszaaltatni.

                                          

                                        
                                                  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése