Összes oldalmegjelenítés

2012. május 5., szombat

Apja fia

Kende mostanában gyakran emlegeti az Apját. Ha nyitva van az ablak és hallja az autó hangját, akkor: APA, APA, APA (erősen megnyomja a P betűt)
Ha az apja kint dolgozik az udvaron, mi bent vagyunk a házban, akkor dörömböl neki az ajtón. Ha bejön, örömtáncot jár neki. Ha csörrög a telefon, hozza és mondja, hogy APA, APA, APA
Egy héten egy óra: APA-KENDE óra(részemről lehetne több is), ilyenkor én barátnőzök, vásárolok, turizok, szépítkezem stb.
Az egy óra alatt általában elmennek bicózni vagy triciklivel a kiserdőig, vagy megettetik Kabi kutyát.Vagy: APA tévét néz, Kendének szabadfoglalkozás. Ami azt jelenti, hogy a fiatalember szétpakol,lerámol, szétszed, szerel, takarít. Ha hazajövök vár rám az összepakolás:)
Valamelyik nap vasaltam, ebbe a tevékenységbe is bevonom KEndust, ő adja a vödörből a vasalnivaló ruhákat. Kértem, hogy hozza a következő adagot, erre ő odahozta az apja felsőrészét, mondta, hogy APA és rárakta a vasalóállványra. Cuki.
Ha az apja öltözik, akkor KEnde odaviszi neki a cipőjét.
Ölelgeti, dörzsöli az arcát az apja borostás arcához.
1 hete mondja, hogy KEnde(K betű nélkül). Felsorolja a családtagokat, sorrend a következő: APA, ANYA(J-vel ejti a NY betűt), KEnde.

Zoli nagy tévés, a létező összes mozicsatornával rendelkezünk. Ha tehetné, akkor a hétvégét valamelyik PAlace moziban tölteni. Mesélte, hogy volt idő,amikor egymás után ült be a filmekre.
Ha itthon tévézünk, akkor National Geo Wild megy vagy Noddy dvd(kezd a könyökömön kijönni).
Így ül a tv előtt, tiszta apja:

                       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése