Összes oldalmegjelenítés

2020. november 30., hétfő

November utolsó napján

 Elvittem a szomszéd kerület gimnáziumába a központi írásbelire a jelentkezési lapot. Tapasztalatnak, élménynek biztosan jó lesz, egy kis rutin szerez a vizsgázáshoz Kendus. Mindenféle stresszelés, tét nélkül megy az egész. Tavasszal angol vizsga(szóbeli+írásbeli)és a cél egy jó hatosztályos gimnázium. Konkrét elképzelései vannak a jövőről: építész vagy ügyvéd, de egyetemen szeretne mellékállásban tanítani. 

Nem tudtunk Kendusnak supis, bőr, téli bakancsot venni a 36-os lábára. Készítettünk egyet, egy hónapja van folyamatban, legutóbb szerdát ígértek. Bama márkájú jött még be(nem supis, de jó a betétje és a vékony lábfejéhez illő a kialakítása), de abból is velúrbőrt lehet venni. Nő, mint a gomba. Legfontosabb kérdései: Ti ettetek már?Mi lesz a reggeli/ebéd/vacsora/uzsonna stb?

Vince az elmúlt hetekben csak mosolygós arcokkal jön/jött haza. Múlt héten elkezdték az osztályban az adventi készülődést, vitt be egy nem használt, de szép, mutatós koszorút. A suliból már jelezte a tanítónéni, hogy Vince nem lát-panaszkodik is-, ma pedig a gyógypedagógus mérte fel, aki végett nála szemvizsgálatot és nagyon rossz lett a végeredmény. Októberben jártunk a Czeizel intézetben speciális szemészeti vizsgálaton, ott nem láttak eltérést. Holnap próbálkozom a Heim Pálban is, több szem , többet lát. A négyest és az ötöst keveri, de ez más tészta.

Ismét túl vagyok egy "kéményseprős" teszten, ismét negatív:)Most egy tapasztaltabb, ügyesebb kezű lány elé ültem le, még kellemetlennek sem nevezném. Gyors az egész.



1 megjegyzés:

  1. Kéményseprős teszt... :D Nekem nyáron volt, emlékszem, ahogy hátráltam a fejemmel...
    Mi is megyünk szemészetre, a nagyobbik fiúnknál üzent a védőnő, hogy meg kellene nézetni. Hozzácsaptuk a kicsit is, februárra hipp-hopp lett is időpontunk.

    VálaszTörlés