Összes oldalmegjelenítés

2020. november 11., szerda

Negyedikben

 Egész vasárnap azon izgult, hogy egyes fog énekből kapni. Feladatként azt kapta, hogy szolmizálva énekeljen és közben a szolmizációs hangokat mutassa(állítólag ezt az osztálytárs találta ki, akinek az anyukája az ének tanár, tehát a saját gyerekét tanítja, ami szerintem nem egészséges)Este már azt mondta, hogy remeg a pocakja, reggel nem tudott enni, mindezt egy ének miatt......végül megkönnyebbülve ötössel jött haza.

Az osztály fiúosztály, időnként ők is összekapnak, egymásról gúnyrajzot készítenek, majd másnap azt mondja Kende, hogy nem is vesztek össze:) ő és M. barátsága eddig sziklaszilárd. Pénteken közösen járnak ping-pongra,ami most a vírus miatt elmarad, helyette eddig Magoréknál bandáztak egy fél órát. Ez azt jelenti, hogy kint Nurf csatáznak. Szülinapi bulija idén szűk keretek között lesz, M. átjön. Kérte, hogy menjünk el a Kékestetőre, még a nagy bejelentés előtt foglaltam egy vendégházban szobát, most ez ugrott. Majd legközelebb, a legfontosabb most az egészség.

Tavasszal angol vizsga, eddig 1 tételről tudok. Biztos benne van sokakban, hogy bezárják majd az általános iskolákat, ezért, ameddig lehet írjanak napi 2-3 dolgozatot a gyerekek. Nem tudok másra gondolni, mire ez a nagy rohanás, számonkérés. 

Továbbra is jár gyógytornára, várjuk, hogy elkészüljön az ortopéd cipője, mostanában sokat fáj a lába, nő. A tornát szereti, sokat fejlődött, itthon is csináljuk és naplót vezetünk róla. Januárban lesz esedékes a fogszabi, szegényt nagyon zavarja a két félig kinőtt foga, tényleg nem esztétikus, de cuki!

Karácsonyi fotózásra jelentkeztünk az iskolába. Erről eszembe jutott, hogy ideje összeállítani a naptárakat és a bélyegekre a fényképet kiválasztani. 

2 megjegyzés: