Összes oldalmegjelenítés

2020. október 5., hétfő

Palacsintás király az Újszínházban

 Télen, amikor még csak azt hallottuk, hogy Kínában a koronavírus szedi az áldozatait, nem gondoltuk, hogy egy világjárványról van szó és hozzánk is eljut. Akkor több gyerekdarabra vettem jegyet, ahogy kihirdette a miniszterelnök a karantént és bezártak a színházba, akkor visszakértük a pénzünket. Előfordult, hogy emailt kaptam arról, hogy ajánljam fel az árát a színháznak(ha multinál dolgoznék és nem pedagógusként megtenném), két helyen nem adták vissza a pénzt, hanem azt mondták, hogy az őszi szezonra beváltják. Így néztük meg hétvégén a Palacsintás király című előadást az Újszínházban. Természetesen végig maszk volt mindenkin és elég foghíjas volt a nézőtér. Az előttünk lévő sor teljesen üres, 11. sorban ültünk néhányan. Szomorú látvány lehet ez a színésznek. 120 perces a darab, 1 szünettel. Előtte itthon elolvastam a fiúknak a történetet, hogy képben legyenek és megnéztük a régi felvételt a youtube-n. Kökényessy Ágit és Esztergályos Cecíliát hangról felismerték a gyerekek(Zoli az előbbit Jennifer Aniston magyar hangjaként beazonosította). Aranyos, zenés, könnyű darab. Délután azt mondták, hogy a Nagy ho-ho horgász jobban tetszett nekik, szerintem is abban, több humoros elszólást hallottunk. 


3 megjegyzés:

  1. A Nagy ho-ho horgászt Toma is nagyon szerette, meg az Újszínház is nagyon tetszett neki és nekem is :) !
    Jó lehetett az előadás, mi most erre a színházi évadra azt hiszem nem tervezünk semmit a vírus miatt, de hát majd meglátjuk, hogy merre megy a dolog és bavállalható-e?...
    Ebben az a jó, hogy nem kaptátok vissza a jegy árát, hogy mégis lesz egy kis színházasdi nektek :) , mert így azért nyilván mi is mennénk :) ...

    VálaszTörlés
  2. A ma este színház oldalán annyi darabra lehet jó áron jegyet venni...de most vírus van és nem megyünk színházba. Sajnálom a színészeket.

    VálaszTörlés
  3. Igen, én is látom minden nap a ma este színházat, fel vagyok rájuk iratkozva és én is mindig sajnálom a lehetőségeket is, amik elúsznak - és néha elcsábulnék, de még nem tettem :) - a színészeket és az egész színházat a jegyszedőtől a világosítóig nagyon sajnálom!!!

    VálaszTörlés