Összes oldalmegjelenítés

2020. október 15., csütörtök

Digitális munkarend

 Ez van Kendénél mától. Annyi megbetegedés volt/van már a tanárok és a diákok körében is(több igazoltan covidos ,van aki a teszt eredményére vár)hogy elrendelték a digitális munkarendet.  Annyi tanár hiányzott már, hogy a helyettesítéseket sem tudták már megoldani. Új órarendet kapott, classroom felületét használják, kap anyagokat és ma már online órája is volt matekból(ennek nagyon örülök, mert eddig egy darab jegye van Kendének, az sem fényes...)Szerencse a szerencsétlenségben, hogy jövő hét rövid hét és jön az őszi szünet. Ezt a két napot úgy oldjuk meg, hogy Zoli itthon van, délután kikérdezem, megtanulta az online felületet használni(visszaküldést szándékosan nem mutattam). Egyedül még nem marad(hat). Tanulás szempontjából ő könnyebb eset, mint Vince. Ha Vincinél ilyen történik, akkor leszek igazán szomorú.

3 megjegyzés:

  1. Nálunk is be kell jelentkezni az új classroomba... De tényleg, jövő héten már csak 4 nap és szünet.

    VálaszTörlés
  2. Kitartás!
    Nálunk is mindkét gyereknél megvan a classroom, Ábel kap is minden héten ott gyakorló feladatokat, hogy szokja a használatát.

    VálaszTörlés
  3. Húúú, azért ez kemény! Pedig teljesen benne van a pakliban, én mindig csak valahogy Mátéra fókuszáltam online oktatás kapcsán, akinél pedig a feje felett kering mindig a dolog, de eddig elkerülte, bár nála semmi dogom nincs persze... Kitartás, nagyon nehéz lehet így, de gondolom szünet után talán visszatérnek az iskolapadba...

    VálaszTörlés