Összes oldalmegjelenítés

2020. július 26., vasárnap

7 éves lett Vince!

Nem szereti, ha fotózzák: vagy beleugrik a képbe vagy elszalad a pózolástól.
Ilyen ő 7 évesen: Makacs, amit akar, azt nagyon akarja, nem lehet eltántorítani attól, amit a fejébe vett. Az étkezés továbbra is központi téma: mit, mikor, hol eszünk. A zsírosabb ételeket, mint szalonna, kolbász részesíti előnyben, az édességek mellett. Egy ideje a tojásrántottához is "kakastaréjt"kér. Szorgalmas, rendezkedik, takarít, tesz-vesz. Felmos, főz, süt(ezt meséltem egy kolléganőmnek, aki megkérdezte, hogy ez a science fiction???Sokszor mérgelődik, ha valami nem úgy van, ahogy azt ő elképzelte. Azt mondja, hogy utál tanulni(pedig még csak most kezdi, eddig itthon csak gyakoroltunk)ő dolgozni akar. Legalább már most tudja, hogy mit akar. A lényeg, hogy szereljen. Lányokkal jobban kijön, mint a fiúkkal. Nagy állatbarát, egy ideje a tengerimalac a téma, de kutyával is megelégedne. Imádom a bőrét(is), az első tavaszi napsütés után átvált kreolba. Muzikális, már most téma, hogy ő a dob tanulást folytatni szeretné.
A kép Badacsony-Fonyód hajóúton készült, kitalálta, hogy ő szeretne felmenni a kapitány mellé, megkérdezte, engedélyezték és még egy szülinapi kört is forogtunk a Balaton közepén, kürt kíséretében. Aznap jártunk Szigligeten a várban és a strandon is. A várban pezsgőztünk(megadtuk a módját) egy kedves turista lefotózott(nem tudtunk róla), majd odajött, elkérte a telefonszámom , így a nagy napról készültek közös fotók is. Utána az északi part egyik legszebb strandján légvárazás, vízibiciklizés következett. Megünnepeltük a 7 évesünket!

2 megjegyzés:

  1. Ilyen nevetős, élményekkel teli szülinapi évet kívánunk Vincének, mint amilyen ez az ünnepnap volt :) !
    Képzeld, mi is balatoni szülinapozást tervezünk Tomának, nem egészen véletlenül, ugyanis az volt a kívánsága, hogy ott ünnepeljünk :) , így még a nyaralásunkat is előrébb hoztuk egy héttel :) ...

    VálaszTörlés
  2. Isten éltesse sokáig! :)

    VálaszTörlés