Összes oldalmegjelenítés

2020. április 26., vasárnap

3 pasit etettek karantén idején 3. rész

Itt a tavasz és mi egyre többet sütögettünk kint. A gyújtást Vinci élvezi a legjobban, hozza a fát, gyufát és aztán megjelenik a játékában is az öngyújtó, ami a rotringtartó.
Nálam+2 kg a hat hét alatt, elég rossz arány. Ráérősebben eszünk, hosszan, kevesebb aktív mozgás.

Reggelink: bundás kenyér, tükörtojás, Kendének rántotta, lilahagymás sajtkrémes kenyér, müzli, csokigolyó, tejbegríz már 2 hete nem volt, mert a környékünkön hiánycikk a búzadara(kisboltban sincs, ahol véletlenül a tönköly fehér liszt a kosaramba került 745 forintért, ha ez feltűnik biztos nem jön velem haza)

Uzsonna/vacsora: lángolt kolbász, szalonna salátával, kalács vajjal, lekvárral(találtam még 2 üveg eper lekvárt a szekrényben), fánk, kevert mákos süti, pirítós kencékkel, sajtok

Gyümölcs és zöldség bármilyen formában, bármennyi. Újdonság az eper, sajnos még nagyon drága, ezért fél kg többet nem veszek. Kende a nagy eperrajongó. Még a múlt héten vettem a Tescóba kókuszdiót, minden részét felhasználtam, már profin szívószál is volt mellé. Medvehagyma szezon van, de senkinek nem jött be a családba(még kalácsban sem).

Hétfő: zöldségleves+túrógombóc(házi túrót a piacon veszek, nem rögős és isteni!)
Kedd: zöldségleves+rakott bécsi palacsinta
Szerda: marhahúsleves+csirkepaprikás rizzsel
Csütörtök: marhahúsleves+kuszkusz sült csirkével
Péntek: tejfölös krumplileves+boci szelet
Szombat: tejfölös krumplileves+paradicsomos penne
Vasárnap: paradicsomleves+pörkölt krumplival

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése