Összes oldalmegjelenítés

2019. október 1., kedd

Ismét egy mérföldkő

Foghíjasan jött haza az iskolából. Annyira nem mozgott Kende foga, hogy tudjak róla,nem említette. Nektarinba tört bele(biztos nem az általam kedvelt puha, lédús fajtát kapta a suliban). Találkozásunk után rögtön nem említette, de észrevettem, hogy vérfoltos a pofija.
Rögtön a párna alá tette itthon, a fogtündérnek szégyenemre kiment a fejéből. Már cetlikre sem írhatom ki az íróasztalomra, mert lebukok. Kereste az ajándékot, de nem volt és a fog eltűnt. Rejtély, hogy hová, mert a gyufásdobozomba(ahová gyűjtöm)nem került, sejtésem szerint a matrac alatt lesz. Ágyneműhúzáskor kiderül. Szám szerint ez a 7. elpottyantott fogacska. Egyértelműen látszik, hogy kell majd a fogszabályzó.

Az utóbbi időben fontossá vált számára a frizurája. Az, hogy ez összefüggésben van-e azzal, hogy A. egy volt ovis kislányt is magunkkal viszünk reggelente...nem tudom.:):)
Aranyosak, hallgatom őket vezetés közben. Kendéből csípőből jön a humor, A. kacag rajta. Versenyeznek ki tud több angol kifejezést. Délután pedig A. behívja, hogy Kende csinálja meg a háziját(ő pedig rohan)
Arra lettem figyelmes, hogy a mosókonyhába nézegeti magát...rálóg a fülére a haja-mondta, ő növeszteni akarja(jajj ne, szögegyenes haja van:), délután a fodrásznál kötöttünk ki.
Másnap az apjától zselét kért.(Nem kapott, mert az osztályfőnök szerintünk szólt volna érte és a torna órára, majd a focira nem kell) Kendétől ez nagyon szokatlan. Vince oviba is parfümöt használ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése