Összes oldalmegjelenítés

2019. május 25., szombat

GRUND

Nem bírom a tömeget, ezen a hétvégén minden tömegrendezvényen, gyereknap alkalmából rengetegen vannak. Eszembe jutott a Grund, menjünk oda játszóterezni, használjuk ki a jó időt.
Kende úgyis ismeri a Pál utcai fiúkat, ha már múltkor jártunk a Práter utcában, akkor most megnézzük a szomszédját.
Zolinak teljesen új volt a hely, én már jártam ott.(VIII. kerület rehabilitációjának a közepén fekszik, Szigony utcában parkoltunk, félelmetes alakok jöttek velünk szemben az utcán, )
Tetszik, hogy közösségi tér. A fiatalok bázisa mellett van a játszótér(láttunk lánybúcsúztatót, 40-es szülinapos köszöntést, családi találkozót)
Két kis porontyot mentettünk meg a  leeséstől a hálós mászókánál(szülők limonádéztak a sarokban), Vincének is az egyik félrelépésénél jó, hogy ott voltunk, igaz minden alatt gumiszőnyeg van
. Kende kívülről próbálta bevenni a falat, az őr rászólt, jogosan.
Finom a limonádé és a latte is!
Fogócskáztunk,
a végén csurgott a hajukról az izzadság, ideális terep bújócskához is.
Vittünk ping-pong ütőket és labdákat(a neten úgy láttam, hogy van asztal), a labdákat ottfelejtettük, helyette lézerharcozni akartak a fiúk, elfogadták, hogy kicsik még hozzá. Kérleltek, hintázzunk közösen, nem az én méreteimhez lett kitalálva:)

1 megjegyzés:

  1. Jó kis hely, az biztos :) , mi is jártunk ott a fiúkkal, pont annak a környékén, amikor a Pál utcai fiúkat olvasta Máté. Toma még olyan 4 év körül lehetett, akkor is tavasz volt és az külön tetszett, hogy mindketten jól érezték magukat :) . Utána átsétáltunk a Füvészkertbe és nagyon ismerősen csengett amit írtál, kicsit ijesztő alakokat láttunk, na meg a környék sem volt semmi :) ... De a fiúk nagyon élvezték, ahogy látom nálatok is :) !

    VálaszTörlés