Összes oldalmegjelenítés

2019. április 29., hétfő

Anyanap Kendével

A tavaszi szünet Kendééknél az átlagosnál hosszabb volt. Kedden már rövidített órák, ügyelet nélkül. Magorék felajánlották, hogy hazaviszik magukhoz és a fiúk estig bulizhatnak náluk. Játszottak igaz-hamis játékkal(amit sűrűn reklámoznak, azóta arra gyűjt a nagyfiam), fociztak, kártyáztak. Hiába akartam már 16.30-ra érte menni, lebeszéltek.
Szerdán jött be velem, a múlt hét csonka hét volt, ahogy a mostani is, de ők még egy plusz pénteket is hozzátettek:)
Egész nap együtt voltunk, közös teniszezést terveztem, sajnos az edző lebetegedett, kihasználtuk a szép, napsütéses tavaszi időt(amiből mostanában kevés jut)és rollerrel elmentünk a közeli fitt parkba. Ott ping-pongoztunk, versenyeztünk:)Vágyik egy ping-pong asztalra is:)Hosszú a kívánságlistája .Futottunk, a második körben már csak sétált utánam, mert zavarta az erős napsütés. Utálok futni(szerintem a technikám sem helyes), de a kényszer nagy úr.
 Hazajöttünk, a kedvenc tésztáját főztem, majd meséltem. Ismét Vadadi Adrienn van terítéken, Kendénél megunhatatlan kategória. Vincének nincs türelme végighallgatni egy hosszabb felolvasást, közbeszól, várja a végét. Most ezzel nem kellett számolnunk, végigolvastam 2 fejezetet is. Bevackoltuk magunkat a "nagy ágyba"és együtt aludtunk, a nap fénypontja!Hétvégén ezt még úgy turbózzuk, hogy középen alszom én a két oldalt pedig a fiúk. Imádom!
Délután még társasjátékoztunk nyugiban, csendben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése