Összes oldalmegjelenítés

2018. június 10., vasárnap

Ovis évzáró

Vince már nagyon várta a búcsúztatást. Szép meghívott kaptam az eseményre. Olyannyira megmaradt benne az alkalom, hogy azóta berendezi a szobát ovis csoportszobának és mondja a műsor forgatókönyvét. Közösen vettük meg a gyümölcsleveket, övé a választás lehetősége, itthon pedig közösen készítettünk parmezános korongokat(hasonló a sajtos pogihoz a tésztája, de laposabb és szélesebb, sok sajt van a tésztájában és natúr joghurt),amit bevitt az oviba.
Ünneplő kockás ingben és sötét len rövidnadrágban szerepelt. Annyira jól áll neki a kockás ing:)és mennyire élvezte, hogy ő most ünnepélyes ruhában van!Pózolt mindenkinek.
A műsor hasonlóan a tavalyihoz az udvaron kezdődött, körjátékok magyarul-angolul, szülőkkel.
Vince ügyesen mondta a mondókákat, dalokat. Az egyiknél használták az esernyőt is(másra szerencsére nem kellett, mert gyönyörű idő volt, hét ágra sütött  a nap).
Forgott-táncolt-párt választott, szerepelt.
Bent folytatódott a nagycsoportosok búcsúztatása.
Itt már láttam rajta, hogy elfáradt. Nem állt ki, de a figyelme már elterelődött. Végig nagyon szomjas volt, várta már a nasizást. Elbúcsúztattuk a nyugdíjba menő óvónőt is. Történt egy kis galiba: eddig mindig egy dadus ajándékára dobtunk össze pénzt, ott volt a váltótársa is, akiről mindenki elfeledkezett(Vince nem szereti, pedig nála ez ritka), másnap pótoltuk.
Több asztalhoz volt megterítve, Vince mindegyiknél ült egy darabig(amíg el nem fogyott az édesség).
A buli végén ő volt az egyetlen gyerek, aki részt vett a pakolásban. Segítőkész, mindig lehet rá számítani: hordta a kis székeket, szedte a szemetet.
Ez az ovis év is eltelt.
Másnap szülőit tartottak, ahol bemutatkozott az új óvónő és dadus. (Nem tudtam rá elmenni, mert névnapot köszöntöttünk)5 új kicsi jön a csoportba. Csak bizakodni tudok a jövőt illetően.

1 megjegyzés:

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So nice to find any person with some unique ideas on this subject. realy thank you for beginning this up. this website is one thing that is wanted on the internet, somebody with a bit of originality. useful job for bringing something new to the web! online casinos for us players

    VálaszTörlés