Összes oldalmegjelenítés

2018. június 3., vasárnap

Budapest Park

Minden hónap első vasárnapján a Park a gyerekeké. Tanakodtunk egy kicsit, hogy hol programozunk: a Soroksári úton vagy a Hajógyári szigeten. (Mindkettő ingyenes)Az előbbi mellett azért döntöttünk végül, mert közel van hozzánk, előbb nyitott és június minden szombatja-vasárnapján még ki lehet menni a Gyerekszigetre.
Már kapunyitás előtt 5 perccel ott álltunk a sorban. Hiába a dög meleg, mindenhol van fedett rész(nem árnyékos, mert néhány fa van csak). A bejáratnál repi ajándékokat kaptunk: Marslakó vitaminokat(még hazafelé jövet is)és sonkás szendvicseket(Spartól).
A fiúk először tobozt festettek fültisztító pálcikával,
sehol nem volt sorban állás(kivéve a lovaglásnál, de mi azt kihagytuk), kint volt a Piatnik játékgyártó(kifejezetten szeretjük, több játékunk is van tőlük), az animátor hölgy ábrákat mutatott és olyan sorrendben kellett pakolni a színes vödröket. Kezdetben Vince is játékban volt, aztán kiszállt, a bátyja kitartó és jutalmul egy "bogaras"kártyát kapott.
ORFK részlegnél 6 állomáson kellett teljesíteni, pecséteket gyűjteni és a végén ajándékokra beváltani.
Legérdekesebb a kézlenyomat vétel volt.
A tesztet Kende egyedül töltötte ki, hat hibával. Rögtön megjegyezte, hogy ha ez az iskolában dolgozat lenne, akkor hármast kapna.
Próbáltunk horgászni, célba dobni, labdát elkapni.
Meghallgattuk Rutkai Borit és bandáját(akkor  már nagyon erősen sütött a nap), limonádéztunk, KFC-tünk(bent van a Parkban), amivel egyben letudtuk az ebédet is.
Több ismerőssel, ovis pajtikkal futottunk össze. Folyamatosan söpörtek, járt a takarítószemélyzet és a mosdókban szappan, kéztörlő, kulturált illemhelyek(ami ilyen rendezvényeken ritka)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése