Összes oldalmegjelenítés

2017. december 1., péntek

Mesélek arról

Mesélek arról, hogy Vince egyre többet sziporkázik. Amikor ideges, akkor kiabál és egyes szám harmadik személyben beszél magáról, cukipofa. A téli szünetben megyünk a Börzsönybe. Kérdezi, hogy milyen hely az a Börzsöny. Mondom neki, hogy hegység. Rögtön válaszol, hogy oda ne menjünk, mert kitör a vulkán!

Mesélek arról, hogy Kende 2 hete jár az "új" suliba és jól érzi magát, látványosan kiegyensúlyozottabb. Hiába van heti 30 órája(ami rengeteg), nincsenek esti hisztik.
Magor nevű fiú mellett ül(két magyaros nevű egymás mellett), a héten felvettek a szülői levelezős listára(szerencsére nem fb-n)és látom, hogy a kisfiú is a kerületben lakik, nem messze tőlünk.Hozza a piros pontokat, nyomdákat.

Mesélek arról, hogy Vince taknyos 2 hete, emiatt nyűgös, rosszul alszik, éjjel felébred. A morgós hangulata akkor ér a csúcsra, amikor leülünk vacsorázni. Gyanítom, hogy felfázott(hogy hol, az rejtély), mert az oviban és itthon is bepisilt(nem szokott)

Mesélek arról, hogy Kende hétfőtől ismét sakkozni fog az iskolában. Járnak az osztálytársai is, órák után, szakkör formájában.

Mesélek arról, hogy Vince "rákattant" a Barbie-s mesékre, a kutyás epizódok teljesen beszippantják. Ilyen nagy kedvenc az Alvin és a mókusok is.

Mesélek arról, hogy Kende a "Most én olvasok" sorozat(köszi, Pagony!)2.szintjét olvassa. Lelkesen, értőn, örömmel. Köztük van Finy Petra néhány könyve is, akit tavaly egy rendezvény kapcsán személyesen is megismertem.

Mesélek arról, hogy Vince elkezdte a karácsonyi ajándékok becsomagolását. Pontosabban levett néhány játékot, könyvet a polcról, elővette a csomagolópapírt és vágta, ragasztotta, csomagolta. Már most ezerszer ügyesebb, mint én!

Mesélek arról, hogy Kende magától megköszöni este, ha finom tízórait tettem be aznapra.

Mesélek arról, hogy Vince eddig is bújós volt, de most extrán az:)Lehoztam a padlásról a karácsonyi dekorációt, ő egyedül, amit elért, feldíszített:)

Mesélek arról, hogy készülünk a 7. szülinapra, adventre, karácsonyra, mikulásra.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyesek a fiúk :) , de a legjobb, hogy Kende jól érzi magát az új helyen és úgy látszik kibontakozik :) , szuper!

    VálaszTörlés