Összes oldalmegjelenítés

2017. december 31., vasárnap

2017-es évünk

Hasonló jó évet kívánok, mint amilyen az idei is volt.
Derűlátó vagyok, próbálom mindenben a jót meglátni és aki ismer, az tudja, hogy víg kedélyű vagyok. Mindenki egészséges, fitt:)Olyan gyorsan elrepült ez az év is!
Nyár elején lejárt a svájci frank alapú hitelünk, lebegtem a föld felett, amikor a Földhivatalból kiléptem és már nem szerepelt a bank neve a tulajdoni lapunkon, felemelő érzés. Aztán beszigeteltük a házunkat, lett új kerítésünk, kapunk. Van egy naplónk, ahová képekkel, írásokkal, dátumokkal követjük a házunkkal történt változásokat. Apró lépéseknek tűnhet, de a kezdetekhez képest, óriási a változás. A ház volt tulajdonosával(apukája építette)a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Az ő élettörténetében és a mi életünk között vannak hasonlóságok, minden átalakítás után elhívjuk A.-t, aki ide született és az első férjével élt itt néhány évet.
Nyaraltunk Cserkeszőlőn, Siófokon, Sárospatakon. Aktív nyarunk volt. Rengeteget kirándultunk négyesben és barátokkal is. Láttunk jó filmeket, színházi darabokat, sokat olvastunk.
Kende elbúcsúzott az ovitól, megsírattam, hogy ilyen nagy fiam van már. Az iskolaválasztás volt az idei év fekete időszaka, nem kívánom senkinek azt, amin átmentünk 2 hónapon keresztül. Innen szép nyerni, az új iskolában Kende jól érzi magát, pozitív a visszaigazolás. Úszik és sakkozik.
Vince beszédén sokan meglepődnek(akik régen látták): jé, már beszél és mindent mond?! Vannak hangtévesztések(zöngés, zöngétlen), de mondja és mondja. Ezt akartam!Az oviba megértik, örömmel megy, negyedik szülinapjára pedálos biciklit kapott. Nagy 'bulibáró', zene a mindene.





3 megjegyzés:

  1. Legalább ilyen jó évet kívánok Nektek, de inkább jobbat, mint az idei volt, sok szeretettel :) !

    VálaszTörlés
  2. Kedves Vivi!
    Boldog új évet kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  3. Boldog új évet kívánunk nektek!Puszi:Krisz és családja

    VálaszTörlés