Összes oldalmegjelenítés

2017. november 26., vasárnap

Szülinapi meghívók

Idén Kendére bíztam a szülinapi meghívó választását. Első gondolata az volt, hogy hajtogat. Csákóban, hajóban, repülőben már profi , erre került volna a meghívó szövege, amit elvetett(az okokra már nem emlékszem)Leültünk a gép elé ihletet gyűjteni és ő rögtön rábökött egy vitorlás hajó mintájára készített meghívóra(az ötlet a napfényillata blogról származik)
A hajó alapját mintás papírból vágta ki, az Aldiban, Lidl-ben olyan vidám mintás papírtömböket lehet kapni(origamipapírokat is).
Olló használata nem olyan ügyes, mint pl. rajzolásban. Elmondta, hogy neki ezért kellett fejlesztőre járni az előző iskolába. Minden csak gyakorlás kérdése. A sablont először én rajzoltam, ő vágta, aztán az elkészült remekműveket körberajzolta és vágta.
Vince is közreműködött: ő tartotta a hurkapálcikát, amit beragasztottunk két sablon közé, majd ő vállalta a "lyukasztó"szerepét is.
Fiúknak kék színű(5 fiú), lányoknak (2 lány)rózsaszín filctollal került rá az árbocra a meghívóra a szövege. Végén egy csíkos zászlóval fejeztük be a műveletet.

1 megjegyzés: