Összes oldalmegjelenítés

2017. november 14., kedd

Folytatás

Kedd délutánra volt az új helyen megbeszélve a fogadóóra az igazgatóval. Az időpontot ő javasolta, nem kérdés, hogy elfogadtam. Mióta megtörtént az "eset", azóta úgy érzem, hogy egy helyben toporgunk, múlt héten voltam az új helyen, de befogadó nyilatkozatot nem kaptam, az ottani igazgató elmondta, hogy aludjak a döntésemre. Határozottan állítottam, hogy a döntésem végleges.
Az első találkozásunk pénteken volt, azóta álmatlanul, napokat visszaszámolva vártam azt a bizonyos keddet.
Zolival együtt mentünk. 14.30-ra volt megbeszélve a fogadóóra, már 14.18-kor rohanva mentünk, csak el ne késsünk...inkább előbb legyünk ott.
Felmegyünk az igazgató irodájába és sehol senki. Egy tanárt megszólítva kértem, hogy szóljanak az alsós-és a felsős igazgatóhelyetteseknek(ők is jelen voltak a pénteki megbeszélésen), az egyik jött is hamar. Ő is emlékezett az időpontra, az igazgató sajnos nem.NEM.
Megnézte az igazgató asztali naptárját, amin a találkozó nem volt rögzítve, nyilván elfelejtette. Nyilván nem vett engem komolyan.
Munkát lemondva, rohanunk és ő sehol. Írhatnék arról, hogy legalább egymás idejét tiszteljük annyira.....Telefonon nem elérhető, vidékre utazott, majd pénteken menjek ismét, nagyon sajnálja és elnézést kér-mondja a helyettese.
Péntek egy tág kategória,  Zoli már külföldön lesz.
Eltelt megint egy hét.....Kende "azóta"hemzseg csillagokban, piros pontokban és ötösökben(?)pedig a teljesítménye, hozzáállása, munkamorálja semmit nem változott.
Tegnap este írtam egy emailt az új hely(most már ez is kérdéses) igazgatójának. Eddig nem reagált. Az első emailemre szinte azonnal válaszolt.
Ő is ember, van magánélete, most úgy érzem, hogy még rosszabb a helyzetünk.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon átérzem az egész helyzetet, húúú, nem is tudok mit írni... Ölellek!

    VálaszTörlés
  2. Hm, érdekes. Vonakodna átvenni valakit abból az iskolából? Kényelmetlen neki? Szerintem ha elég kitartóak vagytok, menni fog, az igazgató hozzáállása nem feltétlenül von le semmit az iskola érdemeiből. Semmiképpen nem maradnék a régiben.....Várom a pozitív folytatást. :)

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek Erikával, a régiből menni kell, az új meg - ettől a bakitól eltekintve - még lehet jó. Bár engem is nagyon bosszantana, ha nem vennének annyira komolyan, hogy beírják a naptárba a találkozót. És hát ez a vidéki út biztosan nem hirtelen jött. Remélem, hamar válaszol, és minden rendben lesz.

    VálaszTörlés