Összes oldalmegjelenítés

2017. február 18., szombat

Sün Balázs nálunk vendégeskedik

Vince pénteken Sün Bazsival jött haza az oviból, öröme leírhatatlan volt!Végre ő is!
Kende jóvoltából idén egyszer már járt nálunk. (A fiúk süni csoportba járnak, aminek a kabalája egy nagyobb méretű sünis kézbáb, ő Sün Balázs. Minden gyermekhez elmegy egy hétvégére, oviban ebéd után valakit kiválaszt magának:)és azzal alszik, az óvónők figyelnek arra, hogy mindenkihez odabújjon)
Sün Balázsnak házon kívüli programot a betegségek miatt nem tudunk szervezni, de házon belül kihozzuk a napból a maximumot.
Délelőtt mesét nézett a gyerekekkel Sün Bazsi,amíg a konyhában készült az ebéd, aztán a meseolvasást már Vince ágyában hallgatta, felolvastuk Sün Balázs naplójából, hogy milyen programokban volt része, mielőtt Vincihez került volna. Gyurmáztunk, memoriztunk, kártyáztunk, dartsoztunk. Nasit Zoli hozott a közeli cukrászdából, mákosat kértem és kaptam, amit Vinci lenyúlt tőlem, belenyalt a mascarponés részbe és ki is köpte(ami neki nem ízlett, az nekem bejött volna)
Vinci autószerelő lesz a farsangi buliban(bízom benne, addigra mindenki a topon lesz), az ő ötlete volt!Munkásoverált kértem neki Damiéktól, valamiért nem szimpi neki, nem akarta még felpróbálni sem. Szerelődoboz belevalókkal(csavarhúzó, csavar, fogó stb)van neki, védősapkánk is van(piros és sárga kivitelben is, a sárgát választotta ő a piros overálhoz:)A legszükségesebb eszközt, a fúrót nem találtam meg, pedig még a padláson lévő "kinőtt"játékokat is átnéztem, sőt az udvaron lévő kisház játékai között sem találtam. Már nem működött a kis Bosch darab, eltűnt. Olyan ügyesen utánozza Vini a fúró hangját, ha nem találom meg, akkor veszek egy olcsóbb változatot.(Az öcsémet is felhívtam, hátha Lilinek van fúrója...sikertelen próbálkozás.
Este belenéztünk az első reklámig a Dalba. Vinci kedvenc hangszere a gitár , a Kalandor c szám tetszett neki a legjobban, Sün Balázs figyelte, hogy a vendéglátója milyen ügyesen táncol!
Holnap írunk a naplójába és hétfőn bevisszük az oviba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése