Összes oldalmegjelenítés

2013. július 11., csütörtök

Lili előszülinapi bulija

Kendus kézzel készített (egyik) ajándékát lamináltattam (szerintem nagyon jó lett, kár, hogy nem fényképeztem le)és az összekészített csomagból kivettünk egy APG könyvet. Kende aktuális kedvencét, ami már a könyökömön jön ki. A másik két lány nem ismerte, azt mondták, hogy ez a könyv a Bogyó és Babóca.(majdnem, a szerző ugyanaz).
Itthon kért és kapott zselét a hajára(olyan rövid, hogy nem tűnik fel)és parfümöt. A bulihoz nem elég szimplán csinosan felöltözni, kellenek a kiegészítők is a kis piperkőcnek:)(hát ebben nem az apjára hasonlít, akinek akár évekig is elég egy parfüm)

Már az első pillanatban Kendus megtalálta a közös hangot Alettával, akit Lettinek becéznek, hogy kedveskedjen neki a kisemberem Lettikének kezdte el becézni(először a "másik lánynak" nevezte és megjegyezte, hogy ugye Anya van egy másik Letti is?-Edina barátnőm lánya)
Lettike idősebb Kendusnál, még nem beszél, de olyan nagy volt köztük az összhang, harmónia, egyetértés. Letti mindenben követte őt, puszikkal halmozta el a fiam, kávét főzött neki, ugráltak a trambulinban. Semmi vita, veszekedés.

KEndus a szülinapi tortát sajátjának gondolta.
 Amikor behozta Zsaklin az asztalra, akkor azt kiáltotta, hogy: juhé, de jó, ma van a szülinapom!(pedig tudja, hogy nem. A kérdésre,hogy mikor van a szülinapod mindig azt válaszolja: március 8-ba:), milyen jófej pasi, hogy a nőnapot a szülinapjának érzi:)
Segített elfújni a gyertyát és csodálattal nézte a tűzijátékot. Többször kért kiskanalat, amit kapott is, csak kicsit később, ahogy kérte, ezért ő elkezdte az ujjával, nyelvével tesztelni a tortát.

Miután Letti hazament(sajnos Lilli nem volt jó passzban), akkor elkezdte a takarítást. Talált egy szivacsot, egy vízzel teli vödröt és lemosta a bicókat, hinta oldalát. Egy csattogós lepkéhez hasonló játékkal pedig kaszált:"Kaszálok a kaszálóval a kaszálót"
Imád pacsálni, vízeskedni(A játszótéren is a víz hordása a homokba a legjobb elfoglaltsága). Lilli Dédijének egyszerre nyitotta meg a három kerti csapot(ha lúd, legyen kövér)és locsolt, mindent.

Annyira jól érzete magát, hogy másnap reggel úgy ébredt, hogy ő megy Lettikéhez játszani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése