Összes oldalmegjelenítés

2013. július 4., csütörtök

Ilyet is tud

A kis "megmondóember", a kis diktátorom a következő művelte:
Elmentünk turiba azzal a céllal, hogy az apjának vadászunk munkásgatyát.
A munkásgatyából persze nem lett semmi, helyette bemászott a játékok közé-szó szerint-és vízipuskát keresett(legutóbb talált, de nem vettem meg neki),amit most nem talált, de helyette szörnyű, rémisztő plüssöket(kik gyártanak ilyet?és kik veszik meg?)igen.
Miután kiszedtem a játékok közül, a lakástextileknél egy autós polár takaróra bukkantam. Micsoda kincs! Elkunyizta tőlem, a fejére tette és azzal rohangált, miközben azt ordította, hogy menjünk egy másik turiba, ahol vízipuskát lehet kapni. Minden körben leszedett 1-2-3 felsőrészt a vállfáról, hogy vegyük meg:( (az ízlésén még van mit dolgozni)
A kasszánál megjegyezte egy nő, hogy tőle zeng az üzlet. Igaza volt!
Gyerek, aktív, rohangál és meg mindenért nem szabályozom, fegyelmezem. Másnak és magának sem okozott kárt, pár ember arcára mosolyt csalt. Miután kijöttünk az apja megjegyezte, hogy nem fegyelmezem ezt a gyereket. ...

Aztán átmentünk a "másik turiba", vagyik a KIK-be. Ott kapott vízipuskát. Nem azt amit választott, mert drága volt (3500ft), hanem egy olcsó kategóriájút. Annyira örült neki és nem tud vele betelni, hogy azzal alszik:)
Utána következett a fodrász.
Kánikula van, mindjárt szülök, olyan gyorsan nő a haja, nem tudok vele havonta menni fodrászhoz. Most kapott egy "focista"frizurát, kopasz lett(na jó nem teljesen, de olyan kispasisan). Amúgy is izzadós típus, könnyebb ezt a sérót kezelni.
Miközben csinosították, addig olvastam a Thomasból, könnyen viselte.(micsoda kényeztetés) Pedig szent meggyőződése, hogy fáj a hajnyírás és a zuhanyzás. "Anya, fáj a víz!":)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése