Összes oldalmegjelenítés

2012. november 11., vasárnap

Vasárnapunk

Délelőtt szortíroztuk azokat a kincseket,játékokat, amiket Kendus Balázstól örökölt. 3 zsáknyit!!
Kendusnak egy-két vágyott apróságtól eltekintve nem vettünk játékot,(mert abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy kapott vagy örökölt) a szobája mégis tele van 3 nagyméretű játéktartó dobozzal. Maja a múltkor megjegyezte, hogy olyan nálunk, mintha játszóházba lenne.
Amit tőlünk kapott: tűzoltó, legó, alagút(mozgásfejlesztő)és az ugrálószőnyeg is.
Tudja az autómárkákat(kis túlzással a legtöbbet), sorba állnak az autók, induláshoz készülődnek és versenyeznek vagy építünk házat, garázst, mosót nekik. Elalvás előtt választ hármat a flottából és ott vannak a párnája fölött:)
A csomagban volt: egy nagy katonai autó, kérdezte, hogy milyen, mondom neki, hogy katonai autó, kérdezi, hogy Ducato??(hát fiam, ha azt akarod, hát legyen Ducato)és kisebb méretű versenyautók, vagy 15, 1 tűzoltó(normál méretű:), házikó, katonák, dominó, műanyag állatok. Tehénből 4 darab van és 3 malac:)
Kendebende résztvett a játékok tisztításában, törlésében, végül dobozoltuk őket.
Annyira örült a kincseknek, hogy miután végeztünk a takarítással, kérte, hogy vigyük át Pankának és Kabi kutyának megmutatni az új tízoltó akakót.Más is részesüljön az örömében.
Kabi a húsnak jobban örült volna, de az nem volt nálunk, de Kendus mindenféleképpen akart valamit adni neki, ezért összeszedte az utcában lévő tobozokat és bedobálta neki...

Délután elmentünk Zoli nagynénjét meglátogatni Érdre, nehéz szívműtéteten van túl.
Uzsonna után indultunk. Útközben meglátta az Aldit és kérte az apját, hogy forduljon balra, a boltba.Ezzel jelezte, hogy éhes a drágám:)
Vendégségben teleette magát puszedlivel, sütivel, ropival. Annyite nasizott, hogy már vacsorát nem kért.
Nyáron Zoli nagynénjének volt az 50. házassági évfordulója, ahol mi is voltunk. Annyira bájosnak találtak minket, hogy KEndussal bekerültem a nagy családi fotóalbumba.(ahová az apja, csepeli mama és Zoli húga sem került be)
Elemében volt a kiskrapekom, futkározott, székre mászott és hívta Bandi bácsit(75 éves) párnacsatázni, ami nagy kedvenc. Ő inkább kiabál, hogy CSATA!!!!!!!!!!! és dobom neki a párnát.
Hazafelé jövet láttunk szirénázós akakót, rendőröket. Foci meccs volt az Üllői úton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése