Összes oldalmegjelenítés

2012. november 2., péntek

Mentünk, láttunk, hazajöttünk

A 4 napos hétvégét Poroszlóra terveztük: ökocentrummal, kirándulással. Annyira kell a pihenés, Kendus se éjjel, se nappal nem alszik mostanában, emellett nagyon igényli, hogy együtt játszunk egésznap. Ha főzök, akkor is kijön a konyhába, hogy: Anya, gyere focizni, építeni, mesélni, rajzolni....kivétel, ha megy a Noddy.

Szerda este bepakoltunk, hogy időben tudjunk indulni. Az autópályán dugó volt, alig lehetett menni, közben szakadt az eső.Nehezen, de megtaláltuk a kastély hotelt, ahová a szállást foglaltam. Nehezten, azért , mert egy rozsdás , alig látható tábla jelezte, hogy merre kell menni, ember nem volt az utcán. Földút vezetett a kastélyhoz, ami annyira le volt pukkanva és koszos volt, hogy közösen úgy döntöttünk, tovább megyünk Tiszafüredre. Ott 1 éjszakára tudtak volna szállást biztosítani, ami nem volt olcsó és ezzel a lehetőséggel nekünk nem volt jó. Aztán továbbmentünk Hajdúszoboszlóra. Több szállásnál megkérdeztem, hogy van -e szabad szobájuk és második kérdésem: és mennyibe kerül?
Merthogy horror árak voltak mindenhol, ja és a legtöbb helyen teltház.(ez elég elgondolkodtató). Oké, Hajduszoboszló kiemelt üdülőhely, menjünk Debrecenbe. Pár benzinkútnál megálltunk, ahol tömeg volt és az emberek versenyt folytattak a 300ft pogiért:(
Debrecenben is teltház, Zoli egyet talált, -oda már nem én mentem be, mert sok volt a csillag az épületen. Ott lett volna szoba, Zoliból kijött az üzletember és a recepción elkezdett alkudozni:)10e sikerült is neki, kijött, de még így is drága volt.

Hazafelé vettük az irányt, megálltunk vacsorázni egy régi parasztházban(azóta megy Zoli hasa:(vszínű romlott volt a túró. Harcsapaprikást evett túrós csuszával.

Itthon wellnesselünk: kacsacombot sütök holnap krumpipürével, nagy kádban fürdünk illatgyertyával, elmentünk moziba(Boldogság nem jár egyedül c filmet néztük), Zolinak vettünk 2 pulóvert télre.
A pénzünket így is elköltöttük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése