Összes oldalmegjelenítés

2023. augusztus 19., szombat

Mozi

Ismerősök mondják, mindjárt kezdődik a suli.....annyira nem várjuk Vincével.....ismét új osztályközösség, új tanárok és tanulás vele napi 2-3 órában. Valahogy nálunk a nyári szünethez kapcsolódik a mozizás. Vince elsőáldozására mozijegyet kapott Ronitól, sőt VIP moziba, kajálással egybekötbe. Fiúknál központi kérdés, hogy mit eszünk, mikor eszünk, mi a desszert. Szerecsés alkatuk van, mert nem látszik rajtuk, hogy mekkora adagot képesek megenni és milyen sűrűn. Soha nem voltam még VIP moziba, utánaolvastam, hogy a filmvetítés előtt mennyivel kell a moziba érkezni, most is fiús program volt, az Indiana Jonest nézték meg. Vince annyit ivott, hogy sűrűn járt a mosdóba és még itthon is azt mesélték, hogy miket ettek és nem a filmről:) Vince a bizonítványa mellé kapott mozijegyet, Tinikráken című filmet néztük meg. Egyszer megnézhető, délelőtti vetítésre mentünk(nem Cinema City moziba, az elején recsegés hallatszott, de kép nem, szóltam a büfés lányoknak-akik a jegyszedők is, hogy gond van, gyorsan megoldották), rajtunk kivül még két család volt. Szerintem aranyos történet és követhető az esemény, a végén Vinci azt mondta, hogy nem mindent értett. Azokat a filmeket szereti, amiben színészek játszanak animációs szereplőkkel vagy állatos filmeket kedvel, de akkor egy sem volt ilyen a kínálatban.

1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatait. A nézők számára nem ismerem a helyzeteteket, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphat a függőség megszüntetéséhez. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés