Összes oldalmegjelenítés

2023. augusztus 13., vasárnap

Armageddon után szülinapi buli

Egy hete történt, hogy annyi eső esett éjszaka, mint még soha, mióta itt élünk.Éjszaka a villámlásra felébredtem, olyan érzés volt, mintha az ablak alatt csapódott volna be, kinéztem a bejárati ajtón és nem láttam ki. Zoli és Vince is felébredt mennydörgésre, Kende aludt tovább. Terasz, két lépcső, viszonylag magason van a ház, a bejárati ajtón kezdett el beesni az eső. Annyi esett, hogy nem tudta a csatorna elnyelni, Zoli kétszer kirohant, hogy megnézze az udvaron mi a helyzet, a csatornafedőt leszedte, közben hallottuk, hogy a nagy szélben erős fák ágai dőlnek ki, féltettük az autókat is. Másnap reggel kiderült, hogy Zoli barátjának az autójára ráesett egy fa, a szomszéd utcában pedig egy lakóházra. Hajnalban már láttuk, hogy nincs áram. Érdekes, hogy a mi utcaszakaszunkon két házban volt. Legnagyobb félelmem az volt, hogy belecsap a villám a napelemekbe és leég a házunk(májusban Soroksáron zárlat miatt ez történt egy családdal)Másnapra terveztük Vince szülinapi buliját, hívtunk vendégeket, az éjszaka után azt mondtam, hogy fújjuk le. Kelt tészta a hűtőben, a tortája már készen volt a hűtőben(ami áram nélkül nem hűtött). Reggel hosszas telefonálás után sikerült bejelenteni az MVM az áramszünetet, az ügyintéző azt mondta, hogy rajtunk kivül ezen a részen senki nem jelentett áramszünetet, bár a szomszédok mást mondtak. A risztó aksiról megy ilyenkor, ahogy merül két háznál is megszólalt. Ettől is tartottunk, hogy mi lesz, ha éjszaka közepén megszólal és hosszú időn keresztül nem tudunk vele mit kezdeni. Másnap sem volt áramunk. Kávét kaptunk és több barátunk felajánlotta, hogy átmehetünk fürdeni, mosni stb. Vince osztálytársának az anyukája hideg innivalót küldött, más gyümölcsöket. Hétfőn indultak a fiúk ottalvós táborba, szerettem volna még mosni is. 16.00-re hívtuk a vendégeket. A torta az utolsókat rúgta, a krém kezdett megolvadni(volt, aki nem hitte el, hogy nem cukrászdai:)törökmogyorós-nutellás lett), pizzát rendeltünk, görögdinnyét vettünk.A gyerekek nagyon jól elszórakoztak az udvaron, versenypályát építetettem nekik, kincset kerestek, kidobóztak, aszfaltra rajzoltak, táncoltak stb. 7 gyerek volt , a szomszéd úgy ítélte meg a hangok alapján, hogy legalább 15 gyerek van nálunk. Harmadnapra lett áramunk, egy dobozos lazac került a kukába. Vince boldogsága határtalan volt, elmondása alapján élete legjobb szülinapi bulija volt!

1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatait. A nézők számára nem ismerem a helyzeteteket, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphat a függőség megszüntetéséhez. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés