Összes oldalmegjelenítés

2020. szeptember 23., szerda

Sulis hírek

 Kende iskolájában egy felsős osztály karanténba került. Olyan furcsa ez az egész, tavasszal bezárkoztunk a híreket egy idő után nem hallgattuk, mert nem tudtunk aludni, kiszámíthatatlan volt(most is az) a jövő. Ismeretlen a helyzet, mi lesz velünk. Zoli olyan komolyan vette, hogy a kezdeti napokban, hetekben az udvart is nehezen hagyta el(közben a pszichés oldaláról ne is beszéljünk). Hosszú sorok a kis gyógyszertár előtt, nagy betűkkel hirdették, nincs fertőtlenítőszer, vitaminokat kifosztották.

Most csak az osztály került karanténba, egy ebédlőt használ mindenki, egy bejáraton megy be minden diák, egy öltözőt használnak tesi óra előtt, egy tornatermet. Mindenesetre odafigyelünk a higiéniára, ahogy eddig is tettük, használjuk a maszkot(a családunkban már lassan annyi maszk lesz, hogy ruhákhoz tudjuk válogatni:)iskolásoknak kötelező a 2 maszk(ha az egyiket elhagyná)és nyakba akasztva egy kis karabineren lóg Vincinek(az ő maszkja már landolt másnál), fertőtlenítőszereket.

2 megjegyzés:

  1. Mi már ugye túl vagyunk egy karanténon, senki sem kapta el a többi gyerek közül vagy legalábbis tünete nem volt senkinek. Nekem is nagyon fura ez a mostani hozzáállás a tavaszi pánik után...De még a legrosszabb része szerintem előttünk van. Lehetne már jövő nyár, addigra csak jobb lesz a helyzet....

    VálaszTörlés
  2. Még csak most kezdődik el az ősz...

    VálaszTörlés