Összes oldalmegjelenítés

2020. szeptember 7., hétfő

Na ne

 Kende kilyukasztotta a szombaton vásárolt pipás sportcipőjét, pontosabban az oldalát. Este mindig kitakarítom a cipőket(micsoda programok:), akkor vettem észre a borsónyi méretű lyukat. Ő persze nem tud semmiről. Így járt, megy lyukasban(dupla rétegű, de látni).

Vince taknyos. Még csak hétfő, elmondása alapján volt az orvosi szobában, lázat mértek neki, semmi. Már két osztálytársa hiányzott ma. 

Kende táskájának alján egy szétnyomott kocka sajtot vettem észre, amikor kidobáltam a füzeteit, könyveit. Egy élmény letakarítani a papírról.

Vince egyik könyvében felleltem egy hiány jelet. Ha nem hozza haza a könyvét, akkor nem látom, hogy mi a házi feladat. Még szoknia kell a szabályokat, lefekvéskor eszébe jutott, hogy még színezős feladata van vagy nincs(mert házikót nem rajzolt a feladat mellé)

2 megjegyzés:

  1. A cipőt nem próbálod meg az üzletbe visszavinni? Az azért nem normális dolog, hogy két nap után kilukad (hacsak nem ollóval esik neki valaki, de itt nem ez történt). Egy próbát megérne.

    VálaszTörlés
  2. Nem véletlenül szakadt ki a cipő, valamin fennakadt vagy beleesett valamibe Kende, ő nem tud semmit, de a másik cipője is ugyanott lett lukas, akkor lökdösődést említett.

    VálaszTörlés