Összes oldalmegjelenítés

2020. január 14., kedd

Aladdin

Decemberben fedeztük fel a Turay Ida színházat(kicsi, barátságos), azóta minden kedves ismerősünknek ajánlom(nem fizetett reklám:). Több gyerek előadás fut: Ólomkatona, Kincskereső Kisködmön. A jegyárak megfizethetőek: 1500ft.
Vasárnap az Aladdint néztük meg a gyerekekkel, a történetet ismerték, zenés, éneklős kb. 1 órás darab volt. Azt gondolom, hogy a 6 éves gyerekek kb. 1 órát bírnak odafigyelni, egy helyben ülni(ez alól vannak kivételek, pl. Kendének elég erős a monotonitástűrése).
A második sorba ültünk, előttünk senki, de mielőtt elfoglaltuk volna a helyünket, kértünk ülésmagasítót Vincének, végül átadtuk másnak. A hangosítás tökéletes volt, közel hozzánk a hangfal, de nem volt zavaró.
Gimiből(nógrádi kisváros,egyetlen gimnáziumába járt Pesák Ádám is:) ismertem a Dzsint formáló Pásztor Mátét, kicsit más szemmel néztem őt, emlékszem milyen "gyerek"volt.
Vince néha felállt, izgult, többször kérdezett: "Mi ez a büdös?"-füstgép, "Hová megy Jázmin?", Kende pedig észrevette: az egyik színésznek tetoválás van a kezén, a piaci kofa ruhája beakadt a díszletbe, ő már szemfüles.
Menjetek, nézzétek meg!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése