Összes oldalmegjelenítés

2013. december 12., csütörtök

Vinci új szokásai

Ezeket az "új"szokásokat az utóbbi 2-3 hétben fejlesztette tökélyre a kiscsávóm:)
4,5 hónapos

1. Hajtépés. Közben fülig ér a szája és az összes erejét bevetve tépi a hajam és mindenkiét, aki kézbe veszi. Nem kímélte a dokinénit sem. Ha a hajat kivesszük a karmai közül, akkor jön a nyaklánc.
Születése után is tépte a hajkoronáját, ha rögtön nem jutott tejcihez.

2. Cumilógatás. Ügyesen kiveszi a szájából a cumót, de visszatenni csak ritkán sikerül. Rögtön sírva fakad(ordít, visít). Éjszaka félhomályban keresem a cumit, nem találom, fel a nagyvillany(tuti kimegy az álom a szeméből)és láss csodát, szorítja a kezébe.

3. Kézben alvás. Hasfájós időszakában így aludt el. Nem könnyű a 8kg  körüli súlyát ringatgatni, imádja ha rázzák a fenekét. Most, hogy itt a fogzás időszaka ismét rászokott(rászoktatta az anyja, aki tudja, hogy így garantálva van a gyors alvás és ő is tud tenni-venni)

4. Édeset eszik, csak és kizárólag. Nem adtam fel próbálkozom zöldséggel is, de arcon köp. Ha alma, banán, sütőtök, barack, ananász is van a pürében, akkor eszi, különben nem.

5. Reggel 5-kor elkezd dumálni, be nem áll a szája. Így jelzi, hogy itt az ébredés ideje.Még mindig 2 óránként szopizik......jól van tartva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése