Összes oldalmegjelenítés

2013. december 16., hétfő

Advent harmadik vasárnapja

Müpában jártunk a Cifra Palota rendezvényen. A táncház kivételével minden ingyenes volt, mi természetesen a zenés foglalkozásokon vettünk részt. Roni hozta magával Lilit is.
"Muzsikusok"

A zenés babaház elsősorban 0-2 éves gyerekeknek szólt(úgy láttam, hogy Lili és Kende voltak a legidősebbek), Vinci-akinek igazán való volt-aludt:)(amin nem csodálkozom, mert előtte brutál mennyiségű pürét tolt be: egy egész banán, ananásszal turbózva és kölesgolyókkal sűrítve.
Itt érdekes hangszereket lehetett kipróbálni.
Gyerekemtől és Lilitől zengett a szoba: hangosan ütötték a cintányért,
veszekedtek a pálcikán, ütötték a teknősbéka hátát, rázták mindent, ami a kezükbe került.
Kendusnak öntörvényű: nem szívbajos, szemrebbenés nélkül elvette más gyerek játékát(mert neki az tetszett, aki volt, tiltakozni sem tudott, kb. 1,5 évesnek saccoltam)
A foglalkozás végén közösen elfújhattak egy gyertyát a gyerekek: Kendém még a lehetőséget sem adta meg másnak-erősebb, nagyobb volt a többinél-, hogy legalább a gyertya közelébe menjenek.
A zenés babaház és a Ringató között volt egy 10 percnyi szünet: az elhasznált kalóriákat pótolták a lurkók, Roni bundás kenyeret hozott:), mi kekszet. Innivalót elfelejtettem berakni, Kendus az apjával meglátogatta a büfét, ahol nagyjából végigették a kínálatot: sült hústtól kezdve az aprósütiig mindent:)(nem is ők lennének, ha nem ettek volna)

11-től volt Ringató. Gáll Viktória tartotta, csodálatos, karakteres, erős hangja van. Őt még soha nem hallottam énekelni, csak az anyukáját. Vinci is ébren volt már,
két fiúval számomra kivitelezhetetlen a ringatózás, az apjuk szereti a "hasonló rendezvényeket" külső szemlélőként figyelni, részt nem vesz benne. Felváltva tartottam hol Kendust a lábamon, hol Vincit.
Mindketten nagyon élvezték. 12 körül már úton voltunk haza.
Lehetett volna még kézműveskedni , gyerek jazz koncertre beülni. Majd legközelebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése