Összes oldalmegjelenítés

2012. július 23., hétfő

Lánybúcsú és szülinap

Életem második lánybúcsúján voltam a hétvégén. Az első ilyen party Viki barátnőmé(egyetemi barátság a miénk) volt májusban, hihetetlenül jól sikerült, a lakásán ettünk-ittunk, nevettünk, a leendő feleség  vicces feladatokat oldott meg, jó volt régi évfolyamtársakkal találkozni. Mióta KEndus van, nekem ő központi téma:)Bárhol, bárkivel, bármennyit képes vagyok Róla beszélni. Vikinél volt egy ismerős, akinek akkor 2 hónapos volt a kislánya. Mi egyből megtaláltuk a közös témát:)

Szombaton Zius búcsúbulija volt. Kendus Mamánál nyaralt: villamosoztak,Mekiztek, játszótereztek és olyan izgalmas helyen csavarogtak, mint a Joe város, alias Józsefvárosi piac:)
Ziával padtársak voltunk általános iskola 6 osztályától érettségiig.( Róla lestem a matekot)Nála is sokat viháncoltunk, kiveséztük a pasikat, beszélgettünk. Éjfélkor leléptem, mert másnap szülinapi buliba voltunk hivatalosak, a többiek bevetteték magukat a főváros egyik legismertebb szórakozóhelyére.

Vasárnap ünnepeltük KEndus unokanővérének második szülinapját és a Mama szülinapját. Lili kapott egy szuper kisházikót, olyan extrákkal, mint: szúnyogháló, burkolat, zsindelytető. Kreatív keresztapja keze munkáját dicséri.
Volt tánc, olyan cukik voltak ketten, Lili puszilgatta, ölelte Kendust. Kende hajtotta a csattogós lepkét, a dobolós mackót és kipakolt a kisházból.Mindketten kipróbálták az ajándékba kapott nyomdakészletet.
A fiam egy percre sem áll(t)meg, miközben szalad bekap egy-két falatot. Délutánra vihar lett, nehezen értette meg, hogy bent maradunk a szobába, na ekkor jött Öcsi remek ötlete, hogy dj lesz
 a kicsiknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése