Összes oldalmegjelenítés

2019. november 4., hétfő

Állatkert és a Holnemvolt park

Egy teljes napot(nyitásra mentünk és záráskor hagytuk el a kapukat) töltöttünk el a két helyszínen, kihasználtuk az őszi szünetben lévő belépő akciót(200ft/gyerek), ott ebédeltünk, kávéztunk és béreltünk kiskocsit(taligát)
Úgy tűnik, hogy kinőttek belőle, de nem:)
, a végén már nem egy olcsó kikapcsolódásnak számított, de megérte!Nem volt tömeg és persze ismerőssel is összefutottunk.
Mindig van valami újdonság, gyerekeknek és nekünk felnőtteknek is színvonalas kikapcsolódást nyújt. A Varázshegynél lévő csúszdához mentünk először
, Zoli mondta is, hogy nagyobb sláger, mint az állatok:)nehéz volt onnan elcsábítani őket. Bent kipróbáltuk az összes interaktív játékot
: állathang felismeréstől kezdve a tapintásoson át tényleg mindent, még a fiókok kincsit is átnéztük és Kendének ismerős volt a francia perje, amit nemrég tanultak környezetből. Tapasztalat, hogy minden érdekes, ha hozzá lehet nyúlni, ha számítógépen megy és még villog is.
Többször láttuk már a fókabemutatót és mindig megnézzük, annyira cukik!
Vincinek beindul a lába, ahogy bekapcsolják a zenét, most nem lettünk nyakig vizesek, mint legutóbb, pedig az első sorban álltunk.
Megnéztünk egy párduc látványetetést is és a kedves gondozónő még mesélt az állat előéletéről, táplálkozásáról, életéről. Érdekes volt!
Zoli azt mondta, hogy nem akar tengerimalacokat, rágcsálókat nézni(elég otthon), de így sem kerülte el, mert a játszóházban láttunk. Fantasztikus a játszóház felépítése, az ismeretterjesztő játékok, nem a megszokott játékok között ugrálnak a gyerekek. Több helyen azért álltunk sorba, mert a szülők is kihasználták a játék adta három próbalehetőséget.
Bemerészkedtek állatokat is simogatni, de gyorsan kijöttek, mert megijedtek.
Az elefántházzal zártunk
, mert az a kedvenc épületem az Állatkertben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése