Összes oldalmegjelenítés

2019. november 18., hétfő

Dekoráció

Vince szerepjátékozik: fogadóórákat tart nekünk(önismeret 2 percben)vagy szülői értekezlet, ha változatosságra vágyik, akkor jön a színházi előadás és a koncert. Legtöbbször a díszletet a közönségnek kell elpakolni(ezt még mindig kapolásnak hívja)
Lakberendezőset is gyakran játszik, az én legnagyobb örömömre:)bútorokat tologat, kisebb éjjeli szekrényt hoz-visz(általában az én dolgozószobámban kötnek ki), lámpák cserélnek helyet és székekkel bővül a szobája. Imád dekorálni, díszíteni. Ehhez pedig mindig van alkalom.
A halloween után most jön a mikulás, karácsony(közte egy szülinap). Tegnap kérte, hogy menjünk fel a padlásra és hozzunk le díszeket, apróságokat. Még korainak tartom, helyette inspirálódni elmentünk az Ikeába( annyi műanyag gagyiságot láttunk és az az rengeteg ember...teltházas parkolók), ettünk egy felejthetőt és átmentünk az Auchanba. Na ott Vinci átszellemült, Anyunak becézett, mindent megtapogatott, fülig ért a szája és csak azt hallottam, hogy ez hihetetlen, itt mennyi minden van. "Hát ezt nem hiszem el...""Húú meg haaa"Amit lehetett felpróbált: rénszarvasos fülmelegítőtől kezdve a mikulás sapkán át. Ott is sok vacakot láttunk, kérlelt, de nem kapta meg a téli feliratos lábtörlőt és a "Boldog karácsonyt" bögrét sem.
Kapott ablakmatricát, egy műanyag girlandot és csillagszórókat. Annyira boldog volt tőle, itthon készített a falmatricájával néhány szelfit magáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése