Összes oldalmegjelenítés

2017. április 6., csütörtök

Felcserélt cipők

Felhívott ma egy ovis csoporttárs anyukája és azzal kezdte, hogy ne haragudjak, amiért a fia Kende cipőjébe ment haza. A cipőcsere óta a kisfiú nem ment oviba, mert kivették a manduláját. Végighallgattam, aztán elmondtam, hogy nekem nem tűnt fel, hogy nem a saját sportcipőjébe jár a gyermekem. Olyan Decathlonos, saját márkás cipőről van szó, ami a csoport 90%-nak van!Tényleg!Lányoknak rózsaszín, fiúknak más szín. Minden ruhába, lábbelibe beleírom a nevüket.
Az anyuka mondta, hogy a náluk lévő cipőbe benne van Kende neve. Biztos voltam benne, hogy nem hordhat a két gyerkőc egy méretet, az én fiam lassan 6,5 éves lesz, az övé nemsokára 4.
Nem kellett sok idő ahhoz, hogy összeálljon a kép.
A cipőt Vince hordja, örökölte a bátyjától. Az ő neve már nem szerepel az örökölt holmikon. Mit írjak Kende, alias Vince?Az új tulajdonos Vince?:)az ovis jeleket is belerajzolom.
Vince hétfőn sokáig kint játszott az udvaron, amikor bejött látom, hogy a cipője szét van szakadva a nyelv és az orr között, varráson, tropára ment. Hosszas szemlélés után úgy döntöttem, hogy kidobom. 3000ft került, kiszolgált két fiút.
Valójában én kidobtam Z. cipőjét, amit a kukás kedden elvitt. Z. anyukája csodálkozott, hogy az ő fiának milyen foltos-koszos a cipője....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése