Összes oldalmegjelenítés

2021. november 5., péntek

Halloween a Tündérkertben

A legjobb program az őszi szünetben Vince szerint a Halloween buli volt az őszi szünetben(az iskolában is erről beszélt). Gyerekorvoshoz igyekeztünk, amikor az esemény plakátját észrevettem a villanyoszlopon. Kendének az egészhez semmi kedve nem volt, ahogy Zolinak sem. Megszántak minket és eljöttek végül, nem bánták meg. Igazából a aSerdus tűzzsonglőr show előtt érkeztünk egy kicsivel. A halloween sétáról, a tökfaragásról és a cukrászdai bemutatóról, na meg a koncertről lemaradtunk.
Az első regisztrációhoz volt kötve és már betelt, amikor jelentkezni akartam. Az asztalokról lehetett csokit, édességet, cukorkát csenni, a felnőttek és a gyerekek nagy többsége beöltözött.
A büféből mi halloween hot-dogot és ivólevet nem ittunk, inkább kávét és forró csokit. Látványos dekoráció fogadta a családokat a teraszon és a kertben is(két láb lógott ki a bokor alól, mintha valaki tényleg túl sokat ivott volna és lefeküdt)
, az asztalokon a fazekas szakkörön készített töklámpások égtek. A tűzzsonglőr show 30 perces volt,
fantasztikusan ügyesek voltak a lányok: a derekukon pörgették a tűzkarikát, táncoltak vele, úgy használták, mint a hullahopp karikát.

1 megjegyzés:

  1. Szuper jó kis program lehetett :) ! Mi tavaly a csepeli Rákóczi Kertben voltunk hasonló és nagyon jó Halloween-bulin, idén már kihagytuk, mert Toma szerint dedós dolog :) ...

    VálaszTörlés