Összes oldalmegjelenítés

2018. január 22., hétfő

Vince névnapos

Nagyon várta már, hogy őt ünnepeljük.
Az már másodlagos, hogy névnapos és nem szülinapos:)
Nyári gyerek lévén az oviban nincs köszöntés, ezért ott Vince napoznak, január 22.-én. Tavalyhoz hasonlóan idén is vitt be marlenkát, bavallom őszintén gyümölcslevet elfelejtettem venni.
Itthon is felköszöntöttük, kapott egy nagy méretű kutyát.
Ikeában inspirálódtunk, amikor megláttam a kutyust, rögtön beleszeretettem és tudtam, hogy Vinci is így fog érezni. A kutya, aki Vincitől a Lizy nevet kapta jön velünk mindenhová(egyedül a hóesésbe nem hozhatta ki a házból), alszik vele, főz neki(elmaradhatatlan), hozza-viszi.
Este ünnepi vacsora várta, gyertyafénnyel-hajnali indulás miatt reggeliből vacsi lett-, énekeltünk neki, kapott forró csokit. Nagybörzsönyben ivott először, azóta kéri. Eldugtam a hűtőbe, hogy legyen meglepi, de nem elég mélyre, mert megtalálta, mielőtt hazaértem volna sakkról Kendével.



1 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog névnapot Vincének, utólag is :) ! Szépen ünnepeltetek, a kutyus meg főnyeremény lehet, látszik, hogy nagyon tetszik Vincének!
    Toma nálunk is imád főzni, a márciusi névnapjára játék sütőt és edényeket szeretne, meg mindenféle konyhai felszerelést, szóval nagyon komoly kezd lenni az érdeklődése :) ...
    Hova jártok Kendével sakkozni? Mert Toma is odavan a sakkért, már én is gondolkoztam azon, hogy valahová el kéne vinni sakkozni.

    VálaszTörlés