Összes oldalmegjelenítés

2018. január 9., kedd

Szülinapi bulikról

Az oviban nagy divatja van a szülinapi zsúroknak. Ovis közös ünneplésekre nem emlékszem(alsós szülinapi bulikról vannak emlékeim).
Kendének zsinórban két hétvégére is van meghívása, már iskolás gyerekek vesznek ezen részt. Van, hogy házibulit tart az ünnepelt, most szombaton játszóházba megy. Vince is menne vele örömmel, ő valahogy kevesebb meghívást kap(ha kap). Vincének a legnagyobb buli a szülinapon a tortázás és az ajándékozás. Imádja az édességeket, legutóbb Dami buliján járt Kende, ahonnan küldtek neki haza tortát és sütiket. (Aznap csak édességek csúsztak, itthon nehéz mostanában rávenni arra, hogy normális-főtt-ételt egyen)
Egyik szeretetnyelve az ajándékozás. Minden délután eljátssza, hogy ő a télapó-a hangját megváltoztatja, nagyon cuki, mondja, hogy hó-hó-hó, itt a télapó!Papírtáskákat vesz elő, a nyomtatóból csen lapokat és abba csomagol kockákat, pez tartót, apróságokat.
Most szombaton játszóházas tombolásra/bulira megy Kende. Vince kérlelt, ő is szeretne menni. Önköltséges alapon mehet, aztán a tesójával felez a tortán.
Fülig érő szájjal fogadott az oviban, Boti meghívta a bulijára!Őt!
Felhívtam az anyukát, érdeklődtem ajándék ügyben. Miután letettem a telefont, megnéztem a dátumot. Mi azon a szombaton Tapolcán leszünk. Vince még nem tudja, hogy nem tud menni, lesz szomorúság(helyette medencézéssel kárpótolom)
Valahogy neki nem alakult ki eddig olyan barátság, mint Kendének anno Dami(ami a mai napig tart)Ovistárs nem jött úgy hozzánk, aki kizárólag hozzá jött volna. Ha megkérdezem, hogy ki a barátod, akkor a két óvónő nevét mondja, velük játszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése