Összes oldalmegjelenítés

2012. augusztus 27., hétfő

Fél(ek)

Kendus vakmerő, bátor.
Az idegen állatoktól, emberektől nem fél, mindenkivel barátságos, közvetlen. Igazából az autóktól, hangos teherautóktól fél. Járdáról nem megy le, ha mégis az út szélén megyünk, akkor szól, hogy jön az autó és húzódjunk félre. Mondja, hogy fél, előfordul, hogy a fülét is befogja a motor zajára.

Valamelyik nap mentünk Keresztanyámhoz, Katihoz, aki imádja a gyerekeket. Legalább 20 évig dolgozott oviba, mindig van nála vendéggyerek, neki is van kettő.
Mondtam Kendusnak, hogy megyünk Katihoz és elkezdte mondani, hogy fél, mondtam neki, hogy nincs félnivalód, Kati szereti a gyerekeket. Mielőtt bekopogtunk volna, elkezdte a sírást, hogy ő bizony ott fél. Unszolásomra bejött és gyorsan feltalálta magát, felseperte a konyhát, Anna íróasztalából kivette a kincseket(vonatot, kisautót), megkereste a traktoros könyveket. Kendus gyakran emlegeti KAtit, Annát és Alexet is.(volt, hogy Jolinak is mondta, hogy Kati.

Mióta volt a majorban gyakran emlegeti az állatokat, traktort, kombájnt, Edit és LEttit. Este kecske volt a tvben, mondja, hogy Edivel és fél............, máskor mosolyogva meséli a falusi élményeit.Tegnap egy idegen traktor lépcsőjére akart felmászni:)

Annyi új inger, hatás éri őt, amit nem győzök megköszöni!Kényeztetnek minket!

1-2 hét múlva vége a falusi idillnek, hazamegyünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése