Összes oldalmegjelenítés

2012. augusztus 18., szombat

Fejlemények

Kendus már mindent mond, a  mostani kedvenc mondóka az "Ecc-Pecc "kimehetsz, este altatáskor legalább 10szer mondom el neki, ha elkezdem, akkor folytatja, a legvégén a "Fuss"-t kiabálja. Át kell gondolni, hogy mit mond az ember, ha ott van a poronty, mert a legjelentéktelenebb szavakat jegyzi meg(pl: sz...ar)vagy képes egy fél napon át Melinek szólítani, ha azt hallja.
N helyett D-t használ, Noddy helyett Doddy, traktor kakó, P, F, T, Sz hangokat ritkán ejt ki, a shihuhu nála iuúú, de ezt elementáris erővel hangoztatja.
Étvágya kifogástalan, persze jobban eszik, ha vele együtt eszem(nem is értem miért nő a fenekem...)Tésztafélék és édességek bármikor lecsúsznának, ha hagynám.

Próbál egyedül öltözni, haláli jófej, ahogy küzd az elemekkel:) A szandálból olyan pasisan ugrik ki:)
Akaratos, de nagyon. Ha neki tele a pocakja, akkor irány játszani, nem marad meg az etetőszékbe, kimászik a babakocsiból is. Délelőtt megyünk sétálni, ha nem indulunk időbe, akkor kinyitja a bejárati ajtót Dédinél és kirohan a lépcsőházba, nekem meg égnek áll a hajam, mert féltem, egyedül nem tud lemenni lépcsőn. Ezt párszor megcsinálta, azóta zárjuk a bejárati ajtót, pedig vidéken éjjel-nappal nyitva van minden, jó a közbiztonság.
Tudatosan védi a környezetet, felveszi az utcán lévő szemetet és mondja, hogy kukába. A cigicsikket és az eldobott papírzsepit is felveszi és vinné a kukába, mondom neki, hogy igazad van drágám, a kukába a helye a szemétnek, de ne vegyük fel, mert koszos és pfújjj. Szeret és kitartóan gyalogol nagy távokat, a sebességünk vetekszik a csigáéval. Ha kapualj mellett megyünk, akkor lehajol, hátha lát kutyust vagy cicát.
Rajong a babákért(ha a babakocsiban ül a gyerek és lehet, hogy 2 éves) és számunkra idegen, akkor is rohan a kocsihoz és nevet a baba arcába:)
Játszótéren hintázik, libikókázik és szereti a gyerektársaságot. Még mindig Anyás, Dédivel, Mamával, Apával , Ronival is elvan egy ideig.
Mostanában sokat esik, sajnos a buksiját üti be, kellene az a bukósisak. Rohan ,nem nézz a szeme elé.
Felfedezi a világot és sok mindent engedek neki(vannak azért bizonyos határok), de  megfogja a koszos fésűt, megsimogatja az elkóborolt macseszt és felszedi a szemetet:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése